Ads Top

Μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό; Κάνει το «μπαμ» και φέρνει δεύτερο φορ ο Μαρτίνς;


Φήμη-φωτιά μετά την απόκτηση του Σολδάνο - Κάνει το «μπαμ» και φέρνει δεύτερο φορ ο Μαρτίνς;
Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ένα νέο όνομα «έσκασε» στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, ο Σεμπαστιάν Ρίνκον της Βιτόρια Γκιμαράες είναι έτοιμος να υπογράψει στους Ερυθρολεύκους.

Πρόκειται για Κολομβιανό επιθετικό, τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά, αφού οι δυο συνεργάστηκαν στη Γκιμαράες. Μάλιστα, ο Μαρτίνς ήταν προπονητής στον πορτογαλικό σύλλογο το καλοκαίρι του 2017, όταν ο 24χρονος φορ αποκτήθηκε από την Τίγκρε έναντι 1.6 εκατ. ευρώ.

«Ο νεαρός επιθετικός Σεμπαστιάν Ρίνκον ακούγεται έντονα ότι θα υπογράψει στον Ολυμπιακό», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσιεύματα στο Twitter.

Ο Ρίνκον δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες στη Γκιμαράες φέτος, έχοντας αγωνιστεί σε μόλις τρία ματς δίχως να σκοράρε, ενώ πέρυσι είχε 11 συμμετοχές και 3 γκολ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Το εν λόγω σενάριο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τη στιγμή που οι Πειραιώτες έχουν ήδη αποκτήσει έναν επιθετικό, τον Φράνκο Σολδάνο, και αν αληθεύεθ, φανερώνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί ακόμα μια προσθήκη στη γραμμή κρούσης.

Δείτε τον Σεμπαστιάν Ρίνκον σε δράση:



sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.