Ads Top

Σενάρια για Ομάρ και Αλμέιδα στον Ολυμπιακό


Στο στόχαστρο της Σαουθάμπτον και της Σέλτικ παρουσιάζεται ο Ομάρ, ενώ την ίδια ώρα προκύπτει από την Πορτογαλία πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αλμέιδα της Μπενφίκα.
Έντονη φημολογία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό για προσθαφαιρέσεις που ενδεχομένως να προκύψουν το δεύτερο δεκαήμερο στο ρόστερ της ομάδας.

Μετά την Σαουθάμπτον που ακούστηκε πως ενδιαφέρεται για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ρεπορτάζ στη Σκωτία αναφέρουν πως η Σέλτικ έχει ψηλά στη λίστα της τον Νορβηγό μπακ-χαφ.

Οι Σκοτσέζοι δείχνουν έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στους Πειραιώτες, η οποία θα ξεπεράσει τα 4,5 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό δεν είναι στα «θέλω» της διοίκησης του Ολυμπιακού, ενώ και ο διεθνής άσος και εκ των αρχηγών της ομάδας δεν έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής.

Την ίδια ώρα, από την Πορτογαλία προκύπτει η πληροφορία πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Αντρέ Αλμέιδα.

Πρόκειται για Πορτογάλο δεξιό μπακ, ο οποίος είναι διεθνής και βασικός στους «αετούς», ενώ τα τοπικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και να δοκιμάσει μία νέα εμπειρία στην καριέρα του.

Ο Αλμέιδα είναι 28 ετών και η τιμή του υπολογίζεται στα 7 εκατ. ευρώ.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.