Ads Top

Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Χατζηγιοβάνη! (vid)


Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση στο 88' της αναμέτρησης με τη Λαμία αλλά ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κατάφερε να αστοχήσει ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής. (VIDEO)


Ο Παναθηναϊκός μετά το 70 λεπτό της αναμέτρησης με τη Λαμία πίεσε για να μπορέσει να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και είχε κλασικές ευκαιρίες για να το κάνει.

Η μεγαλύτερη όλων χάθηκε στο 88' από τον Χατζηγιοβάνη που ήταν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Λαμία.

Η ευκαιρία που έχασε όμως ήταν ανεπανάληπτη. Σε σέντρα από τα δεξιά ο Χατζηγιοβάνης έκανε το δύσκολο που ήταν να κατεβάσει τη μπάλα αλλά στη συνέχεια το σουτ που έκανε από το ύψος της μικρής περιοχής έφυγε πάνω από την εστία του Κατσίκα.

Ο ΑΝΤΕΤΖΟ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Λίγο νωρίτερα το τριφύλλι θα μπορούσε και πάλι να φτάσει στο 1-1 όταν σε σέντρα από τα αριστερά ο Μουνιέ μπήκε στη φάση, νίκησε τον Κατσίκα και η μπάλα έφτασε στον ανενόχλητο Βέργο.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού από τα επτά μέτρα επιχείρησε απευθείας το σουτ αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Αντζέτζο που ήταν πάνω στη γραμμή της περιοχής απομάκρυνε τη μπάλα και έσωσε την εστία της Λαμίας.


sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.