Ads Top

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά


Επιστροφή Λάζαρου στο βασικό σχήμα μαζί με Ποντένσε στα άκρα, Φορτούνης στην επίθεση με τον Γκερέρο.
Έτοιμος για να πάρει την πρώτη του νίκη στο 2019 και να μειώσει την διαφορά στους πέντε βαθμούς από την κορυφή περιμένοντας τον αγώνα στην Τρίπολη είναι ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε πριν λίγο γνωστή την 11αδα που θα παρατάξει στη Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό επιλέγοντας να έχει στα άκρα της επίθεσης του τους Χριστοδουλόπουλο και Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν ήταν διαθέσιμος στο ματς της Ξάνθης για το Κύπελλο όμως τώρα παίρνει και πάλι φανέλα βασικού όπως και ο Λάζαρος που επιστρέφει στην δράση μετά από τον Νοέμβριο και τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός για σημαντικό διάστημα.

Όσον αφορά τον παρτενέρ του Γκιγιέρμε στον άξονα, καθώς ο Καμαρά είναι τραυματίας, ο Μαρτίνς πήγε όπως αναμενόταν στην επιλογή του Μπουχαλάκη ενώ δεν άλλαξε την τακτική του όσον αφορά την επίθεση με τον φουλ επιθετικό ρόλο που δίνει στον Φορτούνη. Ο Έλληνας άσος θα αγωνιστεί ως σέντερ φορ με τον Γκερέρο ως περιφερειακό.

Αυτοί είναι οι 11 του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: Σα, Ομαρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Λάζαρος, Ποντένσε, Γκερέρο, Φορτούνης.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.