Ads Top

Ζιλ Ντίας και Κέλβιν: Οι εξτρέμ που κοιτάζει ο Ολυμπιακός!


Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι σίγουρο ότι θα παρουν παίκτη για τα «φτερά» της επίθεσης, ωστόσο, κάποιες περιπτώσεις τις έχουν ξεχωρίσει, όπως για παράδειγμα τον Ζιλ Ντίας της Νότιγχαμ και τον Κέλβιν της Πόρτο.
Το αρχικό πλάνο του Ολυμπιακού λίγο πριν φύγουν οι παίκτες για την χριστουγεννιάτικη άδειά τους, ήταν να αποκτούσε έναν επιθετικό και έναν εξτρέμ. Τον φορ τον βρήκε στο πρόσωπο του Φράνκο Σολδάνο.
Για τον εξτρέμ δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη, αλλά...

Η ενίσχυση των «φτερών» της επίθεσης είναι μία υπόθεση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «βλέποντας και κάνοντας». Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει στους αρμόδιους ότι δεν θέλει παίκτη απλώς για να συμπληρώσει το ρόστερ, αλλά που θα είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες.

Ποιος μπορεί να είναι ο «εκλεκτός»; Ήδη έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα και η αλήθεια είναι πώς ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει ο Μαρτίνς και το υπόλοιπο επιτελείο είναι ο Ζιλ Ντίας της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ αγνοείται εδώ και ένα μήνα από την ενδεκάδα της αγγλικής ομάδας. Η τελευταία φορά που έπαιξε βασικός ήταν την 1η Δεκεμβρίου σε ένα εντός έδρας ματς με την Ίπσουιτς για την Championsip.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τον ερχομό του αντί-Καράνκα στο Νότιγχαμ. Εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο αν ο Ζιλ Ντίας θα παραμείνει στο ρόστερ της Φόρεστ ή θα του ζητηθεί να πάει κάπου αλλού για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΕΛΒΙΝ
Δεν είναι πάντως μόνο ο Πορτογάλος εξτρέμ που έχει πέσει στο τραπέζι. Μία άλλη περίπτωση είναι ο Κέλβιν που έχει συμβόλαιο με την Πόρτο έως το καλοκαίρι. Ήταν δανεικός για 1,5 χρόνο στην Βάσκο Ντα Γκάμα και επέστρεψε στις 31 Δεκεμβρίου στην Πορτογαλία.

Η Πόρτο δεν τον υπολογίζει, αλλά δεν έχει κανένα νόημα να τον στείλει δανεικό εώς το καλοκαίρι. Είτε λοιπόν θα κοιτάξει να τον πουλήσει τώρα, είτε να του ανανεώσει το συμβόλαιο και τότε να τον παραχωρήσει δανεικό.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος εξτρέμ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά σε πρώτη φάση δεν δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» να ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Ο ίδιος δέχεται στενό πρέσινγκ από την Ατλέτικο Παραναένσε,οι Βραζιλιάνοι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όμως, ο παίκτης προτιμάει στην παρούσα φάση να εξαντλήσει τα περιθώρια να παίξει στην Ευρώπη.

ΚΟΙΤΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ...
Στο δια ταύτα, ο Ολυμπιακός δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσει στην απόκτηση εξτρέμ. Ναι μεν ρίχνει ματιές στην αγορά, ναι μεν έχει κάποιους ποδοσφαιριστές στα υπόψη (μεταξύ των οποίων τον Ζιλ Ντίας), όμως, παραμένει στον «αέρα» το ενδεχόμενο να έρθει κι άλλος παίκτης για τις πτέρυγες της επίθεσης.

Ο Μαρτίνς μετά την Ξάνθη είχε δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ του (σ.σ. σε αυτή την κουβέντα δεν συμπεριλαμβάνεται ο αντί-Γιαννιώτης που θα αποκτηθεί) και άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε απόκτηση εξτρέμ.

Είπαμε όμως: Θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής μόνο στην περίπτωση που θα είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες. Αν βρεθεί, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν να τον κλείσουν και να τον φέρουν άμεσα στην Ελλάδα. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα!

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.