Ads Top

Έξαλλος ο Μαρτίνς - Απίστευτα... γκάζια στους παίκτες και τρομερές ατάκες!


Αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα ο κόουτς του Ολυμπιακού - Τι έκανε στου Ρέντη!
Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σχολαστικός προπονητής. Και, με τον τρόπο του, αυστηρός. Η εικόνα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, λοιπόν, δεν ήταν μια κατάσταση που τον άφησε ικανοποιημένο. Τουναντίον. Και για αυτόν τον λόγο επέλεξε να καταστήσει σαφές στους ποδοσφαιριστές του, πως το πρώτο παιχνίδι του 2019 επιβάλλεται να είναι το τελευταίο με τόσο κάτω του μετρίου απόδοση από τους Ερυθρόλευκους. Ειδικά τώρα που ξεκινάει πάλι το πρωτάθλημα και τα περιθώρια για λάθη είναι μηδενικά.

Η δυσαρέσκεια του 48χρονου τεχνικού για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια έγινε γνωστή στους παίκτες του με την πρώτη ευκαιρία. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Μαρτίνς ήταν δεν έκρυψε τις σκέψεις του για ό,τι είδε στο χορτάρι. Για να γίνει κατανοητό αυτό, λοιπόν, τόνισε πως: «Αυτή δεν είναι εμφάνιση Ολυμπιακού. Αυτοί που παίζουν εκεί έξω δεν είμαστε εμείς. Ξυπνήστε και πάμε να αλλάξουμε την εικόνα».

Πράγματι, οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν αισθητή βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Κάτι που προκάλεσε και δεύτερο… καμπανάκι, αυτή τη φορά στο Ρέντη. Ο Μαρτίνς, λοιπόν, άφησε τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη στα… χέρια του βοηθού του, Αντόνιο Ενρίκες, ο οποίος ανέλαβε να τους αναλύσει σε βίντεο τα (πολλά) λάθη που έγιναν στην αναμέτρηση και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Μαρτίνς, λοιπόν, έκανε έντονες παρατηρήσεις στους Ερυθρόλευκους, εξηγώντας κομμάτι – κομμάτι το παιχνίδι και τα λάθη που έκαναν. Μεταξύ άλλων σημείωσε πως «διαρκώς επιλέγατε να πάτε σε διεκδικούμενες καταστάσεις. Ψάχνατε το δύσκολο και δεν κάνατε ποτέ το απλό, αυτό που έχουμε δείξει». Μάλιστα, σε κάθε φάση που έδειχνε, εξηγούσε και τι έπρεπε να κάνουν στις αντίστοιχες περιπτώσεις.

Ο Μαρτίνς βρήκε την ευκαιρία να σφίξει με το… καλημέρα της νέας χρονιάς τα λουριά και αυτό έκανε. Μάλιστα, ειδικά ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, περιμένει τελείως διαφορετικό πρόσωπο από τους ποδοσφαιριστές του. Περιμένει άμεση αντίδραση και βελτίωση, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στη Λιβαδειά. Οπου η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτη.

Πάντως το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικό, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο τραπέζι της ομάδας. Οι Ερυθρόλευκοι μαζεύτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο, γευμάτισαν, χαλάρωσαν και πέρασαν καλά, λίγες ημέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.