Ads Top

«Ο Ενρίκε έρχεται, Ουάρντα ή Μπίσεσβαρ φεύγει!»


Ο υιός Σαββίδης ανακοίνωσε την επιστροφή του Βραζιλιάνου που δεν... ξετρελαίνει τον Λουτσέσκου, οι Άγγλοι λένε πως ο Αιγύπτιος είναι πολύ κοντά στην Γ.Μ.Α. και η ...πρόταση που έρχεται για τον Ολλανδό.
Ο Πέδρο Ενρίκε αποτελεί από τα πουλέν του Γιώργη Σαββίδη αλλά κι από τους παίκτες εκείνους που δεν είναι του γούστου του Λουτσέσκου. Άλλωστε ο Ρουμάνος τεχνικός ακόμη και στο δίλημμα Ουάρντα / Ενρίκε τον άναρχο Αιγύπτιο επέλεξε.

Για να έρθει ξαφνικά χθες ο γιος του αφεντικού και να ενημερώσει πως γυρνάει ο Ενρίκε απο την Αστάνα. Ο “αντι – Πρίγιοβιτς” καίει τον “δικέφαλο”, μετά ο αντικαταστάτης κεντρικός χαφ του τραυματία Βέρνμπλουμ, σε συνδυασμό με τις μισή ντουζίνα ανανεώσεις και από το πουθενά... προέκυψε ο Βραζιλιάνος που και θέση ξένου πιάνει και στις θέσεις που αγωνίζεται η ομάδα είναι υπερπλήρης με τον κόουτς να δυσκολεύεται στην συγκεκριμένη διαχείριση.

Το 24ο Ευαγγέλιο αφιέρωσε 6 tweet σε ένα θέμα... ομιχλώδες για τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Όχι μόνο για το αν ο Ενρίκε έχει την αποδοχή του Λουτσέσκου αλλά κι αν θα χρειαστεί να φύγει κάποιος από τους Ουάρντα, Μπίσεσβαρ,Πέλκα, Ελ Καντουρί. Γιατί οι εξελίξεις απο την Δευτέρα θα τρέξουν και σε αυτά τα “μέτωπα”







sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.