Ads Top

Πρίγιοβιτς: «Θα το πάρει σίγουρα ο ΠΑΟΚ»


Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ κι έδειξε σίγουρος για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ.
Στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metrosport 95,5 μίλησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ κι εμφανίστηκε σίγουρος για το πρωτάθλημα.
«Κατανοώ τον φόβο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Αλλά πρέπει να αντιληφθούν ότι μιλάμε μόνο για έναν παίκτη. Η ομάδα έχει ακόμη 15 ματς να δώσει και όλα είναι στα χέρια της. Αν φοβάσαι κάτι τόσο πολύ, τότε αυτό θα συμβεί. Αν φοβάσαι κάτι τότε θα σου έρθει από μόνο του. Δεν θα πρέπει να φοβούνται, θα πρέπει να διαθέτουν αυτοπεποίθηση, να πιστεύουν στην ομάδα τους. Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα, είναι εκεί, οκτώ βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο για κάποιο λόγο. Όχι κατά λάθος.

Δεν το πέτυχε λόγω ενός παίκτη, αλλά λόγω ολόκληρης της ομάδας. Και ένας παίκτης μπορεί πάντα να αντικατασταθεί. Ίσως ο αντικαταστάτης βάλει περισσότερα γκολ, ίσως λιγότερα, μπορεί να σκοράρουν ορισμένοι άλλοι, όπως συνέβη με τον Αστέρα. Μπορούν να ποντάρουν στον Αντρέ (σ.σ. Βιεϊρίνια), στον Μάουρι (σ.σ. Μαουρίσιο). Υπάρχουν καλοί παίκτες. Η ομάδα έχει ποιότητα, θα καταφέρει να πάρει τον τίτλο, σίγουρα αυτή τη σεζόν. Είναι οκτώ βαθμούς μπροστά, ο ΠΑΟΚ ξέρει τι πρέπει να κάνει», είπε μεταξύ άλλων.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.