Ads Top

Bet-on-arme.com Στοίχημα Προτάσεις: Με σύμμαχο την έδρα η Λέστερ


Πριν περάσουμε στο κυριώς θέμα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο bet-on-arme εκτός από προτάσεις στοιχήματος, θα βρείτε και μια ενημερωμένη λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα
Με το Κύπελλο Ασίας να συνεχίζεται κανονικά με τη 2η αγωνιστική των ομίλων (και να μας πηγαίνει σχετικά καλά), η ομαλότητα στην αγωνιστική κίνηση επέστρεψε στην Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα, με τις ομάδες να ρίχνονται στη μάχη των πρωταθλημάτων. Πάμε να αναλύσουμε το σημερινό μας σύστημα:
506. Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ: Από τα κλασικά Λονδρέζικα ντέρμπι που έχουν παράδοση στα γκολ και το θέαμα. Δυο ομάδες με πλούσιες επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικές αδυναμίες, με τους γηπεδούχους να στέκονται συνήθως καλά κόντρα σε αντιπάλους από το πρώτο μισό της βαθμολογίας.
Η Άρσεναλ είναι το φαβορί του ζευγαριού, έχει όμως να αντιμετωπίσει σοβαρές απουσίες. Θεωρούμε πως το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες είναι πολύ πιθανό σενάριο, ενώ δύσκολα το ματς θα μείνει στο 1-1. Για το λόγο αυτό, θα ποντάρουμε το συνδυαστικό G/G μαζί με το over 2.5, στο 1.73 από τη Betshop.

1055. Υεμένη-Ιράκ: Με πολλές βλέψεις για κάτι πολύ καλό έχει μπει στη διοργάνωση το Ιράκ, που ναι μεν δυσκολεύτηκε, αλλά υπέταξε με 3-2 το αξιόμαχο Βιετνάμ. Η ομάδα του Σρέτσκο Κάτανετς μάλιστα έκανε και την ανατροπή στο δεύτερο μέρος δείχνοντας σημάδια ισχυρού… μετάλλου.
Κόντρα στην Υεμένη, αν οι Ιρακινοί πιάσουν μια καλή απόδοση μπορούν να νικήσουν με 2 και με 3 τέρματα διαφορά. Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα είναι από τις πλέον αδύναμες της διοργάνωσης και στην πρεμιέρα δέχθηκε 5 τέρματα (και καλά να λέει) από το Ιράν. Παίζεται το διπλό με το χάντικαπ στο -1, στην απόδοση του 1.83 από τον Stoiximan.

953. Λέστερ-Σαουθάμπτον: Εκ διαμέτρου αντίθετες είναι οι πορείες των δυο ομάδων το τελευταίο διάστημα. Οι γηπεδούχοι με 3 νίκες στα τελευταία 5 ματς τους και με δυνατή την έδρα τους, αντιμετωπίζουν τους «αγίους» με 3 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, που παλεύουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η Σαουθάμπτον μάλιστα, στο συγκεκριμένο ματς δε θα έχει ούτε τον σημαντικό της φορ Τσάρλι Όστιν. Με την έδρα της σύμμαχο και την καλή της φόρμα (νίκησε Τσέλσι και Σίτι τις γιορτές), η Λέστερ προβάλλει ως το φαβορί της συνάντησης και θα παίξουμε τον άσο του 1.95 από τη Winmasters.

526. Λάρισα-Απόλλων Σμύρνης: Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο «AEL FC Arena» αναφορικά με τη μάχη της σωτηρίας. Οι γηπεδούχοι είναι στο +5 από τη ζώνη και με νίκη θα κάνουν τεράστιο βήμα παραμονής, καθώς αντιμετωπίζουν έναν από τους άμεσους ανταγωνιστές. Έχοντας δείξει πολύ καλό πρόσωπο κόντρα σε Πανιώνιο,
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πριν τη διακοπή και νικώντας και τον Αστέρα στο Κύπελλο, φαντάζουν το φαβορί της αναμέτρησης. Από την άλλη, ο Απόλλωνας την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος πήρε την πρώτη του νίκη, όμως στο Κύπελλο ήταν κάκιστος γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο με 3-0. Θα μας κάνει εντύπωση κάποιο άλλο αποτέλεσμα εκτός του άσου, στο 1.90 από τη Winmasters.
Bet-on-arme.com | Αναλύσεις - Προγνωστικά Στοιχήματος
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.