Ads Top

Στοιχηματικές προβλέψεις για 21/01


Πριν περάσουμε στο κυριώς θέμα να σας ενημερώσουμε πως στο bet-on-arme.com καθημερινά μπορείτε να βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.
Με τη φάση των «16» του Ασιατικού Κυπέλλου να διεξάγεται αυτή την περίοδο, Μίλαν και Γιουβέντους δίνουν τα δικά τους παιχνίδια για την Ιταλική Σέριε Α. Στα δικά μας, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει σε μια έδρα που δε του έχει… φερθεί και με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία χρόνια. Πάμε να δούμε τι παίζουμε:
1162. Ιαπωνία-Σαουδική Αραβία: Χάνοντας από το Κατάρ την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, οι φιλόδοξοι Σαουδάραβες έπεσαν πάνω στην πανίσχυρη Ιαπωνία για τους «16» του Κυπέλλου Εθνών Ασίας. Οι «σαμουράι» βέβαια δεν έχουν παίξει σε καμία περίπτωση στο επίπεδο που μπορούν αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη.
Δυο έμπειρες ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση, ουσιαστικά όποια προκριθεί θα έχει το πάνω χέρι και για τα ημιτελικά, με το «σταύρωμα» να είναι ιδανικό. Εμείς επιλέγουμε να πάμε ακόμα μια φορά με τους Ιάπωνες (μας έχουν πληρώσει ως τώρα), στο 1.76.

1358. Τζένοα-Μίλαν: Με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν να αποχαιρετά το Μιλάνο μετά από 6 μήνες μέτριας παρουσίας, η Μίλαν ταξιδεύει στη Γένοβα με τον Κουτρόνε σαν ουσιαστικά μοναδική λύση στην κορυφή της επίθεσης. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος, Κριστόφ Πιάτεκ (για τον οποίο ενδιαφέρονται έντονα οι «ροσονέρι»), λόγω καρτών.
Πολύ σημαντικό ματς για τους φιλοξενούμενους, στη μάχη της 4ής θέση με Λάτσιο και Ρόμα, θεωρούμε πως θα κριθεί στο γκολ. Επιλέγουμε τη μη ήττα της Μίλαν σε συνδυασμό με το under 3.5, στο 1.75
Bet-on-arme.com | Αναλύσεις και Προγνωστικά Στοιχήματος
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.