Ads Top

«Να του ανάψετε λαμπάδα - Φοβερά προσόντα, θα γίνει μεγάλος - Έτσι τον πουλάει με 20 εκατομμύρια»


Τρελάθηκε ο Αλέφαντος με άσο του ΠΑΟΚ. Γιατί θυμήθηκε τον Καστίγιο;
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο blog του την πολύ κρίσιμη αγωνιστική που πέρασε.

Ο... Σαργκάνης, η... λαμπάδα, το πρωτάθλημα, οι χαμένες ευκαιρίες και οι ντριπλίτσες.

Σχολιάζει τη νίκη του Ολυμπιακού, αναφέρεται σε… λαμπάδες και θυμάται μεγάλους τερματοφύλακες, όπως ο Κελεσίδης, ο Σαργκάνης και ο Οικονομόπουλος.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός στο β’ ημίχρονο, έπαιξε όπως έπρεπε και για να προηγηθεί και για να κρατήσει μετά το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο όμως έπρεπε να χάνει, τον έσωσε ο Πασχαλάκης.

Να ανάψουν ένα κερί στο μπόι του Πασχαλάκη! Τι κερί, λαμπάδα. Ήταν το μισό πρωτάθλημα αυτό το ματς. Αν βρισκόταν πίσω στο σκορ ο ΠΑΟΚ, πολύ δύσκολα θα το γύρναγε. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι καλή ομάδα, ο ΠΑΟΚ θα ήταν χάλια μετά και το κάζο με τον Πρίγιοβιτς, πολύ δύσκολα θα γυρνούσε το ματς.

Έμπαζε πίσω ο ΠΑΟΚ στο α’ ημίχρονο. Έξι αποκρούσεις πολύ καλές έκανε ο Πασχαλάκης. Τις μέτρησα. Και χαμηλά σουτ στη γωνία, με εντυπωσίασε.

Μου θύμισε εμφανίσεις τερματοφυλάκων που έχω δει όπως Πετζαρόπουλος, Μανταλόζης, Κελεσίδης, Οικονομόπουλος, Σαργκάνης, τέτοια κλάση. Μπορεί να γίνει μεγάλος τερματοφύλακας αυτός, το έχω ξαναπεί. Διότι έχει κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα: Φοβερά σωματικά προσόντα σε συνδυασμό με ταχύτητα. Είναι πολύ γρήγορος για το ύψος του.

Αν κρατηθεί ο ΠΑΟΚ στους 8 βαθμούς, θα του βγει σε καλό του Σαββίδη που θα βάλει τα 10 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο από τον Πρίγιοβιτς. Ξαναλέω όμως: Τους έσωσε ο Πασχαλάκης γιατί αν βρίσκονταν πίσω στο σκορ δεν θα το γύρναγαν. Θα τους έπαιρνε η κατηφόρα. Ο Πασχαλάκης έκανε εμφάνιση μεγάλων τερματοφυλάκων του παρελθόντος.

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, είχε ένα 15λεπτο με μεγάλη ταχύτητα, μου άρεσε, έκανε γρήγορα το γκολ ο Φορτούνης. Έκοψε ρυθμό μετά ο Ολυμπιακός, αλλά συνέχισε να παίζει τη Λιβαδειά στο μισό γήπεδο. Έβαλε και το δεύτερο γκολ ο Ολυμπιακός και καθάρισε.
Αν χάσει το πρωτάθλημα, θα οφείλεται στις πεταμένες ευκαιρίες φέτος. Τα χαμένα γκολ του στοίχισαν πολύ. Και όχι μόνο από τα φορ αλλά και από τους εξτρέμ. Όλοι υμνούσαν τον Ποντένσε αλλά πού είναι τα γκολ σου; Τι να κάνω την ντριμπλίτσα.

Και ο Λάζαρος δεν βοήθησε όσο περίμενα. Βέβαια σε αυτήν την ηλικία είναι δύσκολο να κάνεις δεύτερη σερί πολύ καλή χρονιά.

Ο Φορτούνης μπορεί να δώσει γκολ που λείπουν, γκολ σαν και αυτό που έβαλε στη Λιβαδειά. Να προσέξει όμως να εμπεδώσει αυτό που ανέλυσα στην προηγούμενη στήλη. Μην κουβαλάς τη μπάλα από μακριά. Μην βγαίνεις πολύ έξω από την περιοχή. Κουράζεσαι και ξεθυμαίνεις. Τους δίνεις και χρόνο να σε πιάσουν. Στην περιοχή κοντά είναι το φαΐ σου.

Ο Καστίγιο με άκουγε που του το έλεγα συνέχεια αυτό, έκοψε τα ανούσια έξω από την περιοχή, και έκανε τα μπασίματα κοντά στην εστία. Και έτσι έκανε τη μεγαλύτερη μεταγραφή που είχε κάνει τότε ο Ολυμπιακός με 20 εκατομμύρια ευρώ.»

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.