Ads Top

Ετοιμάζει κρούση για δανεισμό του Φερέιρα ο Ολυμπιακός (vids)


Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει θέσει ως προτεραιότητα στην λίστα του από τους επιθετικούς τον Φερέιρα με τις πληροφορίες από την Ιβηρική να αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ήδη δουλεύει την υπόθεση και ετοιμάζει κρούση στην Μπενφίκα!
Οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει δίχως όμως να υπάρχει ακόμα επίσημη προσφορά. Ωστόσο οι πληροφορίες από την Ιβηρική θέλουν τον Ολυμπιακό να δουλεύει ήδη την υπόθεση του Φερέιρα, ετοιμάζοντας κρούση για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Ο 27χρονος Αργεντίνος φορ Φερέιρα - που είναι κάτοχος και ιταλικού διαβατηρίου - είναι μία επιλογή που έχει ψηλά στην λίστα του ο Μαρτίνς και που μπορεί να αποτελεί ακόμα και πρώτη προτεραιότητα. Δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση από οικονομικής πλευράς ενώ ο παίκτης έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων από Ευρώπη, Βραζιλία και άλλες ηπείρους.

Ούτε προφανώς υπάρχει - μέχρι στιγμής - κάποια συμφωνία. Πλην όμως υπάρχει η διάθεση των Πειραιωτών να παλέψουν γερά την υπόθεση, έχοντας καλές σχέσεις με την Μπενφίκα αλλά και το συν ότι ο παίκτης ξέρει τον Πέδρο Μαρτίνς και θέλει να μείνει στην Ευρώπη.

Για τον δανεισμό φυσικά θα πρέπει να καλυφθεί το 1,1 εκατ. ευρώ (σ.σ. το μισό συμβόλαιο του παίκτη γιατί θα είναι το τελευταίο εξάμηνο της χρονιάς) συν το κόστος που θα ζητήσει η Μπενφίκα.





gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.