Ads Top

Επιστολή του ΠΑΟΚ σε UEFA για αλλοίωση της φετινής βαθμολογίας!


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε επίσημη επιστολή και οπτικοακουστικό υλικό στα υψηλά κλιμάκια της UEFA, με όλες τις αποφάσεις που σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους» έχουν αλλοιώσει τον βαθμολογικό πίνακα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το βράδυ της Δευτέρας και μετά, ως «σκληρή προπαγάνδα» χαρακτηρίζεται από τους «ασπρόμαυρους», προκειμένου να παρουσιαστεί ο «Δικέφαλος» ως ο μοναδικός ευνοημένος σ’ ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα από τις διαιτητικές αποφάσεις.


Για το λόγο αυτό και προκειμένου το θέμα να μην περιοριστεί εντός των συνόρων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε επίσημη επιστολή και οπτικοακουστικό υλικό στα υψηλά κλιμάκια της UEFA, «με όλες τις αποφάσεις που έχουν αλλοιώσει τον βαθμολογικό πίνακα, υπέρ των ανταγωνιστών μας», όπως αναφέρουν στη Μικράς Ασίας.

Επίσης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης με την επιστολή της υπενθυμίζει στους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την επιμονή της να ισχύσει από την αρχή του τρέχοντος πρωταθλήματος το σύστημα VAR, που η χρήση του έχει αποφασιστεί, αλλά όπως επισημαίνεται «καθυστερεί χαρακτηριστικά».

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.