Ads Top

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague


Συμπληρώθηκε η πρώτη ημέρα της 11ης αγωνιστικής για την Euroleague με τις Μακάμπι, Μπουντούτσνοστ, Ζαλγκίρις, Μπάγερν Μονάχου και Γκραν Κανάρια να προχωρούν με νίκες. Ας δούμε πως αλλάζει η βαθμολογία.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη (73-71) πέτυχε η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου επί της Νταρουσάφακα με μεγάλη ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Λαού πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της και προσπαθεί να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας με ρεκόρ 3-8, εκεί όπου βρίσκεται η Νταρουσάφακα που έχει μείνει με μία μόλις νίκη σε 11 παιχνίδια (1-10).

Τέλος στο νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού κατάφερε να βάλει ο κακός του δαίμονας. Η Ζαλγκίρις Κάουνας υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην 5η ήττα σε 11 ματς (83-75) και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την 8άδα που οδηγεί στα playoffs.

Νίκη και για την πρωτάρα Μπουντούτσνοστ που στην έδρα της δείχνει πολύ πιο ανταγωνιστική. Μετά τις νίκες επί των Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ, ήρθε η σειρά της Μπαρτσελόνα που υπέστη και αυτή της 5η ήττα της σεζόν (67-64), με τους Μαυροβούνιους να έχουν ρεκόρ 3-8.

Η Μπάγερν σε ένα ματς κλειστό, κατάφερε να εκμεταλλευτεί την απουσία του Αλεξέι Σβεντ από την Χίμκι αλλά και τους 10 περισσότερους πόντους από βολές που πέτυχε και πήρε τη νίκη (72-65) επί της ομάδας του Μπαρτζώκα. 10η με ρεκόρ 5-6 η Μπάγερν, μία νίκη λιγότερη (4-7) και 11η θέση για τους Μοσχοβίτες.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Γκραν Κανάρια πέτυχε σπουδαίο διπλό επί της Αρμάνι μέσα στο Μιλάνο (94-86), επιβεβαιώνοντας το ντεφορμάρισμα των Ιταλών που υπέστησαν Τρίτη σερί ήττα και έπεσαν στην 6η θέση με ρεκόρ 6-5. Δεύτερη σερί νίκη για τους Νησιώτες που ανέβηκαν πλέον 12οι με ρεκόρ 4-7.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Euroleague, μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων της Πέμπτης:

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.