Ads Top

Cleverbet.eu : Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 09/12/2018


Μην ξεχνάτε από την σελίδα cleverbet.eu μπορείτε να βλέπεται δωρεάν προγνωστικά για τους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος που διαφημίζουμε στην σελίδα μας και να παίξετε στοίχημα η καζίνο μέρες που έρχονται...

Κάτι παραπάνω από τα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας αναζητά η Ρεάλ Σοσιεδάδ και για να τα καταφέρει, καλείται να κερδίσει τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ:

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ:
Στην 10η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Ρεάλ Σοσιεδάδ, με 19 βαθμούς σε 14 αγωνιστικές. Μετράει πέντε νίκες, ισάριθμες ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Προέρχεται από την νίκη-πρόκριση επί της Θέλτα για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.
ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ:
Λίγο πιο πίσω από την σημερινή της αντίπαλο βρίσκεται η Ρεάλ Βαγιαδολίδ, η οποία έχει συλλέξει 17 βαθμούς και βρίσκεται στην 15η θέση. Όπως και η Σοσιεδάδ, έτσι κι εκείνη εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι, αποκλείοντας την Μαγιόρκα.
Προϊστορία: Μετά από 28 αναμετρήσεις, η Ρεάλ Σοσιεδάδ υπερέχει με 14 νίκες, έναντι έξι της Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Τα υπόλοιπα οχτώ ματς έληξαν δίχως νικητή.
Πρόταση: Σε καλύτερη κατάσταση η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έχει ηττηθεί μόλις σε δύο από τα 10 τελευταία της παιχνίδια. Στο «Ανοέτα» αποτελεί έναν πραγματικά δυνατό αντίπαλο. Στο 1,65 προσφέρει τον άσο ο Stoiximan.
Την επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα αναζητά η Γκλάντμπαχ και το ματς με αντίπαλο την Στουτγάρδη προβλέπεται για κάτι τέτοιο.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ:

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ:
Η ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Λειψία στοίχισε στην Γκλάντμπαχ, η οποία απομακρύνθηκε από την κορυφή. Παρόλα αυτά η πορεία τους μέχρι σήμερα παραμένει αξιοσημείωτη, όντας στην 2η θέση. Σήμερα απέναντι στην Στουτγάρδη έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες.
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ:
Ανέβηκε εκ νέου το ηθικό των παικτών της Στουγάρδης ύστερα από την νίκη του προηγούμενου Σαββάτου κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Εκτός έδρας βέβαια παραμένει κάκιστη, με μόλις μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες σε επτά ματς. Εξακολουθεί να έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, με εννέα γκολ μετά τις 13 πρώτες αγωνιστικές.
Προϊστορία: Σε σύνολο 95 αγώνων, η Γκλάντμπαχ μετρά 29 νίκες, έναντι 38 της Στουτγάρδης. Τα υπόλοιπα 48 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
Πρόταση: Δεν θέλει η Γκλάντμπαχ να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η διαφορά της με την 1η θέση. Κόντρα στην Στουτγάρδη έχει όλα τα φόντα για να πάρει το επιθυμητό «τρίποντο». Στο 1,70 βρίσκει κανείς στον Stoiximanτο συνδυαστικό 1 & Over 2,5.
Για περισσότερα προγνωστικά σήμερα δείτε στο cleverbet.eu  
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.