Ads Top

Πασχαλάκης: "Ζήτησα αλλαγή, αλλά είχαν τελειώσει και έπρεπε να συνεχίσω"


Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δήλωσε ότι ενώ ζήτησε να αντικατασταθεί μετά τον τραυματισμό του στα πλευρά στο παιχνίδι με τη Λαμία, συνέχισε καθώς ο ΠΑΟΚ δεν είχε δικαίωμα για άλλες αλλαγές.
Στο 74' του αγώνα ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ, ο Χερόνιμο Μπαράλες σηκώθηκε στον αέρα με σκοπό να πιάσει κεφαλιά, αλλά στην προσπάθειά του αυτή, χτύπησε με "σκαριά" τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στα πλευρά, προκαλώντας του μεγάλη πληγή.

Η αναμέτρηση διεκόπη για περίπου ένα πεντάλεπτο και ο Αργεντινός φορ της Λαμία τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανέφερε μετά τον αγώνα: "Θα κάνω αύριο αξονική να δούμε τι έχω. Δεν πιστεύω πως το έκανε επίτηδες, με χτύπησε με τις τάπες. Ζήτησα αλλαγή, όμως είχαν τελειώσει και κατάλαβα πως πρέπει να συνεχίσω.Κάναμε σπουδαία προσπάθεια. Παίξαμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με δέκα παίκτες. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και δίκαια κερδίσαμε.Κάθε απόκρουση όταν έρχεται σε συνδυασμό με νίκη με κάνει χαρούμενο. Είναι η δουλειά μου, αυτό θέλω να κάνω και θέλουμε όλοι να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Με βοήθησε ο Κρέσπο σε κάποια ελεύθερα μετά τον τραυματισμό μου. Συνεχίζουμε δυνατοί".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πέλκας δήλωσε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, η Λαμία παρουσιάστηκε πολύ καλά, ενώ εμείς έπρεπε να ξεπεράσουμε το παιχνίδι στο Λονδίνο και να έρθουμε να κερδίσουμε εδώ. Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στη Λαμία, αλλά μετά χάλασε τελείως το παιχνίδι και δεν δόθηκε και σε εμάς ένα πέναλτι, είδαμε πριν και το βίντεο. Αυτό το τρίποντο δείχνει χαρακτήρα και για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό. Το είπε πρόσφατα και ο Γιώργος Δώνης, μετά από ένα μεγάλο μαρς στην Ευρώπη, είναι δύσκολο για τον παίκτη να μπει και πάλι στην πραγματικότητα. Πετάξαμε ένα ημίχρονο, αλλά είπαμε στα αποδυτήρια ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, δείξαμε χαρακτήρα.

Πήρα αντιπυρετικά, άντεξα όσο άντεξα, αλλά δεν μπορούσα να συνεχίσω άλλο. Δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις και στο πρώτο μέρος, μας βγήκε μία, όπου βγήκα μόνος εγώ κι έκανα το γύρισμα. Δουλεύουμε πολύ με τον Μπάτσι σε αυτό και το παλεύουμε. Κάποιες φορές πρέπει να προσαρμόζεσαι και να αλλάζεις το στυλ σου. Το ματς ήταν κατά μας, δεν υπήρχε ρυθμός, υπήρχαν σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά το σημαντικό είναι ότι το πήραμε. Δεν πιστεύω ότι υπήρχε πίεση, αλλά είναι πολλά τα παιχνίδια. Έχουμε ανεβασμένο μέσο όρο ηλικίας, μπορεί κάποιος να μην μπορεί να παίζει συνέχεια στο 100%, αλλά δείχνουμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας ακόμη κι όταν δεν είμαστε καλοί. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε, για να μην έχουμε το άγχος, αλλά για μένα το πιο σημαντικό ότι κερδίζουμε".

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.