Ads Top

Ο Γκατούζο επιβεβαίωσε τη χαμένη ευκαιρία της Μίλαν για την αρπαγή του Ρονάλντο!


Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, έριξε "βόμβα" με την αποκάλυψη για φλερτ των "ροσονέρι" με τον Ρονάλντο και ο Τζενάρο Γκατούζο δεν αρνήθηκε την ύπαρξη έντονου ενδιαφέροντος. Διαβάστε λεπτομέρειες.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαπρέπει εδώ και μερικούς μήνες με τα ασπρόμαυρα της Γιουβέντους μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια που ήταν βασιλιάς στην Μαδρίτη με τη φανέλα της Ρεάλ, ίσως όμως η ιστορία να είχε γραφτεί εντελώς διαφορετικά στο φινάλε της περασμένης σεζόν και να ήταν τώρα στο... Μιλάνο!

Μπερδευτήκατε; Απολύτως δικαιολογημένα καθώς ο Μασιμιλάνο Μιραμπέλι φρόντισε να αιφνιδιάσει άπαντες με δηλώσεις που παραχώρησε πριν μερικά 24ωρα, με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Μίλαν να υποστηρίζει πως οι "ροσονέρι" έφτασαν κοντά στον Πορτογάλο αλλά έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή καθώς η προηγούμενη ιδιοκτησία του συλλόγου έκανε πίσω στα χρήματα.

"Είχαμε κάνει τις συζητήσεις με τον Ζόρζε Μέντες γιατί ξέραμε πως θα μπορούσαν να υπάρχουν προβλήματα μεταξύ της Ρεάλ και του Ρονάλντο.

Είχαμε κάνει τα πάντα, όμως τότε οι Κινέζοι ιδιοκτήτες (σ.σ. επικεφαλής ήταν ο Λι Γιόνγκχονγκ) μπλόκαραν το deal επειδή δεν ήταν βιώσιμο.





Με τους τωρινούς ιδιοκτήτες (σ.σ. το αμερικανικό fund της Elliot έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών) ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ήταν τώρα παίκτης της Μίλαν", δήλωσε χαρακτηριστικά, με τον Τζενάρο Γκατούζο να έρχεται μάλιστα μέσα από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το Σάββατο (ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Πάρμα) να τον επιβεβαιώσει!

"Εάν ο Μιραμπέλι το είπε αυτό, σίγουρα το ήξερα επίσης. Ο Μιραμπέλι δεν λέει αστεία, υπήρχε η πιθανότητα απόκτησης του Ρονάλντο.

Όλα αυτά που είπε είναι αλήθεια, υπάρχουν βέβαια αρκετά πράγματα μεταξύ όλων αυτών, όμως επιβεβαιώνω πλήρως αυτά που είπε. Θα θέλατε και άλλες λεπτομέρειες, ε;", δήλωσε ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος αναφέρθηκε και στη φημολογούμενη έλευση του Φάμπρεγας στο "Σαν Σίρο" στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο...

"Είναι λογικό να μου αρέσει ο Φάμπρεγας, όπως μου αρέσουν οι Μόντριτς και Καντέ. Αυτές είναι ερωτήσεις που πρέπει να γίνονται σε Λεονάρντο και Μαλντίνι. Εάν πρέπει να γίνει κάτι, όπως στην περίπτωση του Πακέτα, κάθεσαι στο τραπέζι και μιλάς.
Δεν μιλώ κάθε ημέρα με τους Λεονάρντο, Μαλντίνι και Γκαζίδη επειδή υπάρχει μία πιθανότητα να πάρουμε έναν παίκτη. Μιλάω όταν υπάρχουν πιθανότητες 80-90% να πάρουμε κάποιον παίκτη".

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.