Ads Top

Πασκουάλ: «Υπάρχει πίεση, ενδεχομένως γι' αυτό δεν είμαστε αποτελεσματικοί»


Στο γεγονός πως η ομάδα του υπέφερε από το Περιστέρι στο τέλος του αγώνα στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, που μίλησε και για την πίεση που υπάρχει. 
Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη κόντρα στο Περιστέρι, με τον κόουτς Πασκουάλ να στέκεται στην καλή εικόνα της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι στα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Παράλληλα μίλησε για την πίεση που υπάρχει και επηρεάζει την αποτελεσματικότητα της ομάδας, αλλά και τις απουσίες των τριών σμολ φόργουορντ. Τέλος, αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Κυπέλλου, που φέρνει το «τριφύλλι» αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου:

- Για το παιχνίδι με το Περιστέρι: «Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που παίξαμε καλά επιθετικά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Στην άμυνα ήμασταν σταδιακά καλύτεροι στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα χάσαμε όλα. Χάσαμε εύκολα καλάθια και ελεύθερα σουτ και γι’ αυτό σκοράραμε μόνο έντεκα πόντους. Αν και γενικά είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια, το Περιστέρι ήταν κοντά και μας έκανε να υποφέρουμε στο τέλος».

- Για το τέταρτο δεκάλεπτο και την απουσία των σμολ φόργουορντ: «Χάσαμε όλα τα τριάρια. Ο Λοτζέσκι αρρώστησε χθες το βράδυ. Έπρεπε να ανασυνταχθούμε, χάσαμε τη χημεία μας σε κάποια πράγματα. Ωστόσο βρήκαμε τον δρόμο μας παίζοντας κάποιες στιγμές με τρεις κοντούς και με τον Τόμας σε θέση “3” που δεν το συνηθίζει. Σε γενικές γραμμές τα πρώτα τριάντα λεπτά εξελίχθηκαν λογικά. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα που χάσαμε τα ελεύθερα σουτ από κοντά και μακριά είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά και γι’ αυτό και έπεσε η παραγωγικότητά μας και είχαμε επιπλοκές στο παιχνίδι».

- Για την πίεση που υπάρχει: «Σε τακτικό επίπεδο έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα από παιχνίδι σε παιχνίδι, σε άμυνα και επίθεση. Ανάλογα με την κατάσταση προσπαθούμε να παίρνουμε τη σωστή απόφαση. Η πίεση σαφώς και υπάρχει και γι’ αυτό δεν είμαστε αποτελεσματικοί ενδεχομένως. Εξαρτάται πως θα αντιδράσουν οι παίκτες. Σε κάποιους παίκτες το αποτέλεσμα είναι να χάνουν τα σουτ. Άλλοι μπλοκάρουν και φτάνουν με καθυστέρηση στα πάντα. Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετούς που είναι στο δεύτερο γκρουπ και πρέπει να τους βοηθήσουμε να βγουν από αυτό».

- Για την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό: «Αυτή ήταν η κλήρωση, στα δύο αυτά χρόνια θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε γηπεδούχοι στον ημιτελικό. Ελπίζουμε τον Φεβρουάριο να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τώρα».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.