Ads Top

Τραπέζι... αποχαιρετισμού από Τουρέ!


Ο Γιαγιά Τουρέ αποφάσισε να κάνει το τραπέζι στην ομάδα και πιθανολογείται πως θα είναι αποχαιρετιστήριο, μιας και δεν αναμένεται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό από το χειμώνα και μετά.
Ο Γιαγιά Τουρέ είδε άλλο ένα παιχνίδι από την εξέδρα. Ούτε στο ματς με τον Παναιτωλικό (2-1) ήταν στην αποστολή για να προσφέρει τις υπηρεσίες του και το τέλος του φαίνεται πως πλησιάζει.
Για τον Ιβοριανό άνοιξε η πόρτα της εξόδου από τη διακοπή του Νοεμβρίου, όταν άρχισε ο Ντμίτρι Σέλουκ να εξαπολύει κεραυνούς σε Μοντεστό και Καρεμπέ (σ.σ. δεν τους κατονόμασε, αλλά αυτούς εννοούσε), θεωρώντας τους υπεύθυνους για τη μη χρησιμοποίηση του Τουρέ.

Ακολούθησαν οι αποκλεισμοί από την αποστολή του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με Ατρόμητο, Μπέτις, Παναιτωλικό και κάπως έτσι άρχισε να μετράει γρηγορότερα πλέον η αντίστροφη μέτρηση του Ιβοριανού άσου στο λιμάνι.

Τον τελευταίο καιρό έχουν βγει ένα σωρό ρεπορτάζ στο εξωτερικό που αναφέρουν ότι ομάδες από την Αραβία, αλλά και σύλλογοι από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Μίλαν, Γουέστ Χαμ και όχι μόνο) ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ενώ υπάρχουν και σειρήνες από την Τουρκία.

Μια κίνησή του, όμως, φαίνεται πως... δείχνει το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με το μέλλον του. Ο Τουρέ αποφάσισε να κάνει τις επόμενες ημέρες το τραπέζι στους συμπαίκτες του και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, χωρίς να έχει διαρρεύσει ο λόγος.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εικάζεται ότι σκοπεύει να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, γι' αυτό και αποφάσισε να τους κάνει το τραπέζι, εκτός αν διεκδικεί μια ακόμη ευκαιρία και θέλει να συσφίξει τους δεσμούς του με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Μια συνεργασία που ξεκίνησε με όνειρα και μεγάλο ενθουσιασμό, δεν έχει τελεσφορήσει και οδηγείται στο φινάλε...

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.