Ads Top

Η κίνηση του Νάτχο που δείχνει πόσο γουστάρουν οι «ερυθρόλευκοι»!


Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μία εύκολη νίκη κόντρα στην Λαμία με 3-0 για την 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο χάρισαν θέαμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ παράλληλα ήταν και αρκετά αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Ο Ολυμπιακός, μόλις στο 51’ είχε κάνει το 3-0 και όπως είναι φυσικό μετά και το ματς με την Μίλαν έριξε κάπως τον ρυθμό του αγώνα.

Ωστόσο, λίγο μετά το γκολ του Ομάρ σημειώθηκε μία φάση που έκανε φανερή για ακόμη μία φορά την τεράστια «δίψα» των παικτών της ομάδας, οι οποίοι γουστάρουν να αγωνίζονται στον Ολυμπιακό.

Ο Νάτχο, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς, έκανε μία ωραία προσπάθεια, όμως το σουτ του δεν απείλησε τον τερματοφύλακα της Λαμίας.

Ο Ισραηλινός μέσος κοίταξε αμέσως μετά τον κόσμο της ομάδας, ζητώντας του να συνεχίσει να φωνάζει παρά το γεγονός ότι το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει.

Με τους ερυθρόλευκους φυσικά να είναι σε ακόμη ένα ματς καταπληκτικοί και να στηρίζουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς.

Όμως, αξίζει να σταθούμε στην κίνηση του Νάτχο, η οποία δείχνει ξεκάθαρα το πόσο πολύ γουστάρουν να αγωνίζονται οι παίκτες με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και μπροστά από τον κόσμο τους.

Όλοι έχουν βάλει στόχο να συνεχίσουν μόνο με νίκες στη σεζόν, ώστε να πετύχουν τους στόχους του συλλόγου και η τεράστια «δίψα» τους, η οποία φαίνεται συνεχώς μέσα στη σεζόν, μπορεί να τους δώσει ώθηση, ώστε να τα καταφέρουν.

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.