Ads Top

Κίνηση από Μπεσίκτας για Γιάγια Τουρέ!


Η Μπεσίκτας σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Γιάγια Τουρέ και σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. 
Ο Πέδρο Μαρτίνς εδώ και περίπου ένα μήνα δεν υπολογίζει τον Γιάγια Τουρέ στα πλάνα του με συνέπεια οι φήμες περί πρόωρης αποχώρησης του Ιβοριανού σταρ από τον Ολυμπιακό να οργιάζουν.
Ο 35χρονος χαφ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 8 Νοεμβρίου στο ματς με τη Ντουντελάνζ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Έκτοτε στα ματς που ακολούθησαν με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Μπέτις αλλά και το αποψινό με τον Παναιτωλικό έμεινε εκτός αποστολής!

Ο ατζέντης του Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ σε συνέντευξη του στο gazzetta.gr είχε τονίσει πως σε περίπτωση που ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να μην αγωνίζεται τότε το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τους «ερυθρόλευκους».

«Οι πιθανότητες να φύγει από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο είναι πολλές αν δεν αλλάξει κάτι» είχε πει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, τόνισε πως η Βιγιαρέαλ ήθελε τον Τουρέ, ενώ επίσης σύλλογοι από Σαουδική Αραβία, Ιαπωνία και Κίνα πρόσφεραν «τρελά» λεφτά στον Αφρικανό, αλλά ο τελευταίος ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Εδώ και λίγες μέρες φημολογείται ενδιαφέρον από Γουέστ Χαμ και Μίλαν, ωστόσο οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως η Μπεσίκτας παρακολουθεί τις εξελίξεις και ήδη έχει κάνει κρούση προκειμένου να κινηθεί για την απόκτηση του Τουρέ σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Οι «Μαύροι Αετοί» της Κωνσταντινούπολης έχουν ενημερωθεί για τις οικονομικές απαιτήσεις του Ιβοριανού και βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αφού την ίδια στιγμή αναμένεται να πουλήσουν τον 28χρονο χαφ Τολγκάι Αρσλάν.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Μπεσίκτας βρίσκεται στην τρίτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος έχοντας έξι βαθμούς λιγότερους σε σχέση με την πρωτοπόρο Μπουγιούκσεχιρ.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.