Ads Top

Απίστευτος Λουτσέσκου: Άφωνη η Τούμπα - Τρελή ανατροπή, αυτός «γυρίζει»!


Δεν υπάρχει ο Ρουμάνος. Μεγάλη «επιστροφή» για την επίθεση.
Ο ΠΑΟΚ με άγχος και… ζόρι έφερε εις πέρας την αποστολή του κόντρα στην ΑΕΛ και παρότι βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, κατάφερε να το γυρίσει και να πάρει ένα χρυσό τρίποντο (2-1), το οποίο του δίνει αέρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς ξέφυγε και πάλι στο +8 από τον Ολυμπιακό και στο +7 από τον Ατρόμητο.

Ο Δικέφαλος, που για ακόμα ένα ματς δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην ΑΕΛ ακόμα και όταν έμεινε με 10 παίκτες και το νέο τρίποντο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο κοουτσάρισμα του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Ο Ρουμάνος τεχνικός βλέποντας την ομάδα του να έχει «κολλήσει» στο 1-1, παρότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε τα ρίσκα του και με τις αλλαγές που έκανε, κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Συγκεκριμένα, στο 66’ πέρασε στο παιχνίδι τους Σάκχοφ και Ακπόμ, αντί των Βέρνμπλουμ και ΕλΚαντουρί που δεν ήταν σε καλή βραδιά και κατάφερε να δώσει έξτρα ώθηση στους Θεσσαλονικείς.

Μάλιστα, ο Ακπόμ τρία μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, σημείωσε και το γκολ της λύτρωσης, το οποίο… χάρισε μία τεράστια από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς νίκη στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο νεαρός φορ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και «έπιασε από τα μαλλιά» τη νέα ευκαιρία που του έδωσε το Λουτσέσκου, αποδεικνύοντας ότι έχει την ποιότητα, αλλά και τα προσόντα να βοηθήσει τον Δικέφαλο όποτε χρειαστεί ως αντι-Πρίγιοβιτς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως όταν η ομάδα είχε «κολλήσει» και έψαχνε τρόπο να… σπάσει την διπλή άμυνα ζώνης της ΑΕΛ, ο Ρουμάνος κόουτς δεν έβαλε στο γήπεδο τον Καρέλη αλλά προτίμησε τον Ακπόμ!

Σίγουρα κάτι δείχνει αυτό για το μέλλον του Άγγλου άσου, ο οποίος ήρθε στην Τούμπα το καλοκαίρι από την Άρσεναλ, με κόστος σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ και συμβόλαιο για τρία χρόνια.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.