Ads Top

Πανζουρλισμός στον κόσμο του Θρύλου: Ουρές για ένα «μαγικό χαρτάκι» (photos)


Χωρίς καμία αμφιβολία, η αναμέτρηση της 13ης Δεκεμβρίου με τη Μίλαν, στο Καραϊσκάκη, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Europa League, είναι τελικός για τον Ολυμπιακό. 
Και αυτό, διότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσουν την σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο λαός του Θρύλου, λοιπόν, στο εν λόγω παιχνίδι με την ιταλική ομάδα, δεν βλέπει την ώρα να δώσει το «παρών» στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου, προκειμένου να ωθήσει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, τους παίκτες του Μαρτίνς να πετύχουν το στόχο τους. Είναι τεράστια η «δίψα».

Κάτι που αποδείχθηκε και το πρωί της Πέμπτης (6/12) στα εκδοτήρια του Ναού, στα οποία ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τους «ροσονέρι». Θυμίζουμε, τις προηγούμενες ημέρες είχαν διατεθεί εισιτήρια μόνο μέσω internet.

Οι οπαδοί του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, λοιπόν, από τα ξημερώματα ακόμα, είχαν σχηματίσει ουρές στο Καραϊσκάκη, με σκοπό να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι» για το σπουδαίο ματς με την Μίλαν. Δείγμα του… πανζουρλισμού και της «τρέλας» που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου των Πειραιωτών. Θρύλε, η «τρέλα» που με πιάνει.

Θρύλε, η τρέλα που με πιάνει...





redking.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.