Ads Top

Σε μια κανονική χώρα θα είχαν φύγει όλοι..


Έχουμε μια ΕΠΟ που βρίσκεται σε κατάσταση «εμφυλίου» πολέμου με το μπλοκ του βορρά να έχει πάρει το πάνω χέρι, επειδή από το μπλοκ του νότου σκέφτονται πρώτα τις θέσεις τους, ενώ πέρσι την έφεραν στους «πάνω», άρα ήρθε η σειρά για ρεβάνς. 
 Δίνουν την εντύπωση, βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα κάνουν επίδειξη δύναμης.

Έχουμε μια ΕΠΟ, περιττό να επαναλάβουμε μια ομοσπονδία του «δικού μας Γραμμένου» σύμφωνα με τον Ιβάν Σαββίδη, που απουσιάζει από όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Απόδειξη ότι ο Βασιλειάδης, με ωμή κρατική παρέμβαση «πέρασε» την αναδιάρθρωση, με θεατή τον «δικό μας Γραμμένο», ενώ το νομοσχέδιο που κατέθεσε παραβιάζει το αυτοδιοίκητο...

Έχουμε μια ΕΠΟ που τα έχει διαλύσει όλα. Απόδειξη ότι επί ημερών Γραμμένου η Εθνική υποβιβάστηκε στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ χάνει από ομάδες μέχρι και την Εσθονία.

Τα δίνει όλα για τον ΠΑΟΚ

Έχουμε μια ΕΠΟ που, αυτή την εποχή, τα δίνει όλα για τον ΠΑΟΚ, μέχρι οι άλλοι να χρειαστούν κάτι και να κάνουν ρελάνς στη ρεβάνς. Έδιωξαν τον Σκίμπε για να προσλάβουν τον άνεργο Αναστασιάδη. Έδιωξαν τον Τσαχειλίδη από την ΚΕΔ, ενώ τόσο καιρό ο Γραμμένος έλεγε ότι η διαιτησία είναι της... ΦΙΦΑΣ! Και θέλουν να βάλουν τον κουμπάρο του Τεβεκέλη.

Αν μην τι άλλο, όλα τα παραπάνω αποτελούν ρεσιτάλ ανικανότητας. Σε μια κανονική χώρα θα είχαν φύγει όλοι, και από το μπλοκ του βορρά, και από το μπλοκ του νότου.

Σε μια κανονική χώρα θα είχε φύγει και ο Περέιρα, μαζί με την «κομπανία» που του φόρτωσαν. Από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν κάνει. Μπορεί να βρίσκει και να τα κάνει, αφού τον ανέχονται, παρότι έχει διαλύσει την ελληνική διαιτησία. Βρίσκεται 1,5 χρόνο στην Ελλάδα και δεν τον κρίνει κανείς.

Ούτε τα προσχήματα

«Πασαρέλα» ανίκανων είναι και οι πίνακες της διαιτησίας. Οι διαιτητές που επέλεξε ο Πορτογάλος, βγάζοντας έξω δεκάδες μόνο και μόνο επειδή τους είχαν στοχοποιήσει και μάλιστα χωρίς αποδείξεις. Για να βλέπουμε τον Τσαμούρη (Πειραιά) να μη δίνει ένα πέναλτι, στο βόλεϊ του Βιεϊρίνια στη Λαμία, που θα το έδινε μέχρι και ένας άσχετος με τη διαιτησία. Αν ένας ρέφερι δεν τολμά να δώσει αυτό το πέναλτι, για ποια προσωπικότητα μιλάμε;

Κι όμως, τα ...διαιτητάκια, φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον πίνακα, θα κάνουν κι άλλα τέτοια. Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί, σε αντίθεση με τη διαιτησία που για το... καλό του, δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα.

Η προκλητική συνάντηση

Κάποιες απορίες μετά τη συνάντηση του αρχιδιαιτητή Περέιρα και του υπερσύμβουλου Φούσεκ με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση και Σαραϊδάρη (σ.σ. πρώην διεθνής βοηθός) στη Θεσσαλονίκη. Πως εξηγείται ο Πορτογάλος να συναντάται με παράγοντες ομάδας σε ξενοδοχείο της πόλης, και όλους του άλλους να τους βλέπει στο γραφείο του ΚΕΔ; Μια συνάντηση που δεν διαψεύστηκε, όμως καμία πλευρά, αν και διέρρευσε, δεν ενημέρωσε για το τι ειπώθηκε. Γιατί;

Ρεσιτάλ παραπληροφόροσης

Ολως τυχαίως, μετά το σκάνδαλο Βιείρίνια, άρχισε ρεσιτάλ παραπληροφόρησης σχετικά με το «κομμάτι» που λέγεται διαιτησία. Ο λόγος προφανής. Για να συνεχιστούν τα ίδια και χειρότερα.
Τα διαιτητικά «όργια» αποτυπώνουν την κατάσταση και οι φίλαθλοι βλέπουν ότι αλλοιώνεται το πρωτάθλημα. Δεν περιμένουν τους τηλεκριτικούς για να σχηματίσουν άποψη. Τα λάθη φαίνονται και δια γυμνού οθφαλμού....

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.