Ads Top

Τι έχεις Νίνη; Τι είχα πάντα…


Ατυχος στάθηκε για ακόμα μια φορά ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος τραυματίστηκε πάνω που έκανε ρεκόρ καριέρας.
Οσα θα σας περιγράψουμε μπορεί να σας φανούν υπερβολικά ακόμα και απίστευτα. Όμως μια εξονυχιστική εξέταση του βιογραφικού του και όλων των αγώνων της καριέρας του, θα σας πείσουν.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Σωτήρης Νίνης έγραψε ιστορία σε συλλογικό επίπεδο. Από τις 7 Ιανουαρίου του 2007, όταν εμφανίστηκε σαν κομήτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε ηλικία μικρότερη των 17 χρονών και μας μάγεψε όλους δεν είχε ξανασυμβεί.

Τι; Να αγωνιστεί σε τρία σερί ενενηντάλεπτα! Το κατάφερε φέτος στις 9 Νοεμβρίου, έπειτα από πάνω από έντεκα χρόνια καριέρας. Οι τραυματισμοί ήταν πάντοτε η αχίλλειος πτέρνα του και αυτοί που τον ανάγκασαν να αγωνίζεται αυτή την στιγμή μπροστά σε 500 φιλάθλους στην Β εθνική Ισραήλ με την φανέλα της Χάποελ Ασκελόν.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός πήγε εκεί συνειδητά για να πάρει παιχνίδια και να αποκτήσει ρυθμό. Πάνω που έδειχνε να τα καταφέρνει και οδηγούσε την ομάδα του στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τραυματίστηκε την Δευτέρα το βράδυ στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Χάποελ Καταμόν και αποχώρησε στο 43’. Η ομάδα του κέρδισε με 2-0, ανέβηκε στην τρίτη θέση και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς, με τους δυο πρώτους να προβιβάζονται.

Η διάγνωση έκανε λόγο για τράβηγμα στον δικέφαλο μηριαίο, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει το 2019.

Ο Νίνης στο παρελθόν είχε αγωνιστεί άλλη μια φορά σε τρία συνεχόμενα ενενηντάλεπτα. Ηταν Μάιος του 2008, όταν είχε παίξει με την Εθνική κ19 σε τρία σερί ματς για τα προκριματικά του EURO. Όμως σε συλλογικό επίπεδο ποτέ δεν τα είχε καταφέρει…

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.