Ads Top

Διαζύγια και απολύσεις για να βρεθούν στη Μαδρίτη για το Ρίβερ - Μπόκα!


Τρέλα από τους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς που παίρνουν ακόμα και διαζύγιο ή απολύονται από τις δουλειές τους για να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη και να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Libertadores.
Οι φίλοι της Μπόκα Τζούνιορς προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρεθούν το βράδυ της Κυριακής στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και να δουν από κοντά τον δεύτερο μεγάλο τελικό του Libertadores.

Όπως εξηγεί ένα μέλος από κλαμπ οπαδών της Μπόκα, υπάρχουν άτομα που φτάνουν μέχρι και στον χωρισμό για να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη ή απολύονται από τις δουλειές τους!

«Γνωρίζω άτομα που πήραν διαζύγιο λόγω της Μπόκα. Οι σύζυγοί τους, τους είπαν "ή η Μπόκα ή εγώ". Και επέλεγαν την Μπόκα.

Υπάρχουν χιλιάδες ιστορίες.

Αρκετοί ακόμα άφησαν τη δουλειά τους για να πάνε να δουν την Μπόκα ή απολύθηκαν. Μας είπαν ότι δεν μπορούσαν να τους δώσουν άδεια, αλλά επέλεξαν να πάνε να δουν την Μπόκα. Κάποιοι ακόμα ξοδεύουν τα χρήματα που αποταμίευαν μια ζωή για να ταξιδέψουν.

Το πάθος βρίσκεται παντού. Θα τα δείτε όλα στη Μαδρίτη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νικολάς Ματέρα, μέλος συνδέσμου της Μπόκα Τζούνιορς.

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.