Ads Top

Αποφάσισε να μη χειρουργηθεί ο Κότσαρης, το παλεύουν για Ατρόμητο Γιόχανσον-Μαυρομμάτης


Συντηρητικά θα αντιμετωπίσει τη θλάση ο νεαρός γκολκίπερ. 
Την απόφαση να μην υποβληθεί τελικά σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει τη θλάση τρίτου βαθμού που υπέστη στο ματς Κυπέλλου με την Ιεράπετρα πήρε ο Κωνσταντίνος Κότσαρης. Ο 22χρονος γκολκίπερ μετά από συζήτηση με τους γονείς του επέλεξε να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας και θα επιστρέψει στη δράση τον Φεβρουάριο. Η περίπτωσή του θα αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερη προσοχή, υπό τον κίνδυνο υποτροπής. Μέχρι να επιστρέψει οι Ξενόπουλος και Χριστογεώργος θα είναι οι αναπληρωματικοί τερματοφύλακες, πίσω από τον βασικό Διούδη.

Στο μεταξύ, ο Ματίας Γιόχανσον προσπαθεί να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Ο Σουηδός μπακ έκανε χθες ατομικό και θεραπεία και αν καταφέρει να μπει μέχρι την Πέμπτη σε φουλ ρυθμούς, τότε θα λύσει τα χέρια του Γιώργου Δώνη, που δεν υπολογίζει στον άλλο δεξιό μπακ, Ουσμάν Κουλιμπαλί. Αμφίβολος για την Κυριακή είναι και ο Φάνης Μαυρομμάτης που έκανε επτά ράμματα πάνω από το φρύδι μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΟΦΗ.

Αντίθετα, δεν εμπνέουν ανησυχία τα μικροπροβλήματα των Κολοβέτσιου και Μπουζούκη, που έχουν κάποιες κακώσεις σε κνήμη και ποδοκνημική αντίστοιχα.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.