Ads Top

Ο Καλάθης επέστρεψε, ο Παναθηναϊκός... αγκομαχάει!


Ο ελλιπής Παναθηναϊκός βρέθηκε στα... σχοινιά για 25' από το «μαχητικό» Περιστέρι, προβλημάτισε και πάλι, αλλά με τον Νικ Καλάθη ασταμάτητο έφτασε στο 7-0 (80-75). 
Μεγάλη εμφάνιση ύστερα από καιρό για τον αρχηγό, εξαιρετικός ξανά και ο Παππάς.

Ο Νικ Καλάθης επέστρεψε στις μεγάλες εμφανίσεις με σκορ και δημιουργία (20π., 4ρ., 9ασ.), ο Νίκος Παππάς απέδειξε και πάλι πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (20π.) και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανέβηκε στο 7-0 της Basket League, αναγκάζοντας το καλοστημένο Περιστέρι να γνωρίσει την πρώτη φετινή του ήττα (ρεκόρ 7-1). Βέβαια, η εικόνα των «πράσινων» δεν άρεσε για άλλο ένα απόγευμα, με τους φιλοξενούμενους να κοιτούν στα μάτια το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έβαλε δύσκολα στους «πράσινους» για 25', αλλά ένα 18-0 σερί του «τριφυλλιού» στην τρίτη περίοδο με πρωταγωνιστές του Καλάθη - Παππά και τον ΝτεΣόν Τόμας σε συμπληρωματικό ρόλο ήταν εκείνο που έκρινε την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο προβλημάτισαν, η απουσία των «3αριών» τους (εκτός Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο, Λοτζέσκι) ήταν φανερή, όμως η... καταιγίδα της τρίτης περιόδου ήταν αρκετή για να «καθαρίσει» τον αγώνα. Πλέον, για τους πρωταθλητές Ελλάδας ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα (14/12, 21:30).

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, που «μάζεψαν» τη διαφορά στην τέταρτη περίοδο, είχαν ξανά σε καλή κατάσταση τον Ράιν Χάροου (17π.) και είδαν τον Γάιο Σκορδίλη να σημειώνει double - double (11π., 10ρ.). Χειροκροτήθηκε στο ΟΑΚΑ ο Αργύρης Πεδουλάκης, άρεσε ο Τζόρνταν Κάλαχαν στο ντεμπούτο του.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.