Ads Top

Σέλουκ: "Ο Γιάγια είναι απογοητευμένος και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του συλλόγου να λυθεί η σύμβαση"


Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ, μίλησε σε ιστοσελίδα της Ρωσίας για την αποχώρηση του Ιβοριανού μέσου από τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι ο 35χρονος ποδοσφαιριστής ήταν απογοητευμένος.
Ο Γιάγια Τουρέ αποτελεί και επισήμως παρελθόν για τον Ολυμπιακό και ο μάνατζέρ του, Ντιμίτρι Σέλουκ, σχολίασε σε ρωσική ιστοσελίδα πώς έφτασαν έως εδώ τα πράγματα και ο 35χρονος Ιβοριανός έλυσε πρόωρα τη συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Ουκρανός ατζέντης σχολίασε τα εξής στο σάιτ sport24.ru: "Ο Γιάγια δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ περισσότερο απ’ ότι προέβλεπαν οι τρεις μήνες, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος που έμεινε στον Ολυμπιακό. Επιπλέον για τις 11 μέρες του Δεκεμβρίου δεν ζήτησε τίποτα από τον Ολυμπιακό. Αυτό δείχνει πως δεν πήγε στον Πειραιά για τα χρήματα, αλλά για να βοηθήσει πραγματικά το κλαμπ με διάφορους τρόπους. Πολλά απ’ όσα περιμέναμε δεν ήταν έτσι όπως τα θέλαμε. Ο Γιάγια είναι απογοητευμένος και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του συλλόγου να λυθεί η σύμβαση.

Ο Γιάγια δεν είχε την υποστήριξη αρκετών ανθρώπων του συλλόγου κάτι που δεν το περίμενε. Γι’ αυτό και ζήτησε να τερματιστεί η σύμβαση. Ευχόμαστε καλή τύχη στον Ολυμπιακό και όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου οι δρόμοι τους ίσως και να συναντηθούν ξανά. Ο Γιάγια θα θυμάται για πάντα την υποδοχή των οπαδών και θα τους σέβεται για πάντα".

Σε ερώτηση για το μέλλον του Τουρέ, ο Σέλουκ απάντησε: "Είναι σοβαρός ποδοσφαιριστής. Ο Μουρίνιο μπορεί να δείχνει με τα τρία δάχτυλα ότι κέρδισε τρεις φορές την Premier League, αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Τουρέ. Τον Ιανουάριο που ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος θα εξετάσουμε όλες τις προτάσεις που έχουμε και θα επιλέξουμε την καλύτερη. Ο Γιάγια είναι ανοιχτός σε προτάσεις και νομίζω πως πολλοί θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον".

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.