Ads Top

Δώνης: «Ευτυχώς που ισοφαρίσαμε στο τέλος»


Σε δηλώσεις του μετά το 2-2 του Παναθηναϊκού με την Ιεράπετρα στο ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στην συνοχή του συνόλου που επηρεάστηκε από τις πολλές αλλαγές, κάνοντας αναφορά στην αναποτελεσματικότητα των Πρασίνων.
Στο γκολ ισοφάρισης στην εκπνοή του αγώνα κόντρα στην Ιεράπετρα αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης σε δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Κυπέλλου.

Ο Έλληνας κόουτς έκανε λόγο για έλλειψη συνοχής εξαιτίας των πολλών αλλαγών, τονίζοντας ωστόσο ότι οι φιλοξενούμενοι ήρθαν αποφασισμένοι να παίξουν ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της CosmoteSports:

«Τις περισσότερες φορές όταν γίνονται πάρα πολλές αλλαγές, χάνεται η συνοχή του συνόλου. Παρ’ όλ’ αυτά, αν και είχαμε αλλαγές, είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε εύκολο το ματς εμείς σήμερα, αλλά έφταιξε η αναποτελεσματικότητά μας. Είχαμε πάρα πολλές φάσεις απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε εδώ για να παίξει ποδόσφαιρο- αν και αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική-, αλλά δεν καταφέραμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα εύκολα.

Ευτυχώς λοιπόν, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, που ισοφαρίσαμε στο τέλος. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να εξελίξουμε την ομάδα μας. Σήμερα μάλιστα ήθελα να δώσω ευκαιρίες και στα παιδιά από την ακαδημία, όμως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν μπόρεσα να το κάνω. Ούτως ή άλλως, πάντως, αυτό είναι το πλάνο μας και θα δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό».

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.