Ads Top

«Και πάλι στο προσκήνιο για Μήτρογλου ο Ολυμπιακός»


Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μήτρογλου κάθε άλλο παρά ατόνησε, κάνοντας λόγο ακόμα και για δανεισμό του από τους Πειραιώτες.
Ο Ολυμπιακός, δεδομένου του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη θέση του φορ και την αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, θα κινηθεί για την απόκτηση ενός στράικερ τον Ιανουάριο. Πριν δύο περίπου εβδομάδες η γαλλική L’Equipe έκανε λόγο για επαφές μεταξύ του παίκτη και των ερυθρόλευκων, με το δημοσίευμα ωστόσο να μην επιβεβαιώνεται.

Τώρα έρχονται δημοσιεύματα από την Γαλλία και πάλι που αναθερμαίνει το… φλερτ. Η ιστοσελίδα madeinfoot.com κάνει λόγο για το γεγονός πως η Μαρσέιγ θέλει να «ξεφορτωθεί» τον Μήτρογλου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μιας και ο Έλληνας επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Γκαρσιά.

Στο εν λόγω δημοσίευμα εμπλέκεται και το όνομα του Ολυμπιακού. Όπως τονίζεται, η μετακίνηση του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολη υπόθεση μιας και η Μαρσέιγ κατά την αγορά του διεθνούς επιθετικού από την Μπενφίκα, συμφώνησε σε έναν όρο που την υποχρεώνει να δώσει το μισό από το χρηματικό ποσό που θα βάλει στα ταμεία της πίσω στους Λουζιτανούς. Κάπως έτσι οι Μαρσεγέζοι αναμένεται να ζητήσουν χρήματα υπεράνω της οικονομικής άνεσης των ερυθρόλευκων, αλλά όπως αναφέρεται οι Γάλλοι δεν θα έλεγαν όχι σε δανεισμό του Έλληνα από τον Ολυμπιακό για ένα μηνιαίο ενοίκιο της τάξης των 350.000 €.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.