Ads Top

Τρελή φήμη στον ΠΑΟΚ: «Γυρίζει τον Γενάρη Έλληνας άσος;»


Κάνει... παπάδες στο εξωτερικό! Η ρήτρα είναι στα τρία εκατομμύρια ευρώ.
Ο Λάζαρος Λάμπρου σταθεροποιήθηκε στην ενδεκάδα της Φορτούνα στις 21 Οκτωβρίου και από τότε είναι βασικός.

Ο Λάζαρος Λάμπρου εντυπωσιάζει με την παρουσία του στο ολλανδικό Πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα έχει μοιράσει τρεις ασίστ και τρία γκολ, μέχρι στιγμής, με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει αυτά τα νούμερα ενώ δεν ήταν βασικός από το ξεκίνημα της σεζόν.

Όπως αναφέρει η metrosport, σταθεροποιήθηκε στην ενδεκάδα της Φορτούνα στις 21 Οκτωβρίου και από τότε είναι βασικός. Είναι λογικό, λοιπόν, να έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, που τον έχουν παρακολουθήσει ήδη αγωνιζόμενο.

Η ρήτρα ανέρχεται στα τρία εκατ. ευρώ, ποσό που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δώσει η ολλανδική ομάδα για να τον αποκτήσει, καθώς όλο το μπάτζετ της είναι έξι εκατ. ευρώ.
Στον ΠΑΟΚ έχουν αντιληφθεί την έκρηξη ενδιαφέροντος για τον Λάμπρου και δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα άμεσης επιστροφής του ακόμη και τον Ιανουάριο. Διευκρινίζουμε ότι ακόμη και αν ο δανεισμός είναι μονοετής, η ομάδα που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή μπορεί να ζητήσει να τον πάρει πίσω πιο νωρίς.

Δύσκολα θα πληρώσει τη ρήτρα η Φορτούνα Σιτάρντ

Θεωρείται απίθανο η Φορτούνα να δαπανήσει το ποσό των τριών εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Λάμπρου και για έναν ακόμη λόγο.

Ο Τούρκος πρόεδρός της, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολλανδία, είναι πολύ μετρημένος στα οικονομικά και δεν συνηθίζει να κάνει υπερβάσεις.

Αρα, ο Λάμπρου θα παραμείνει στην ολλανδική ομάδα μέχρι ο ΠΑΟΚ να ζητήσει την επιστροφή του στην Τούμπα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.