Ads Top

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με Παναιτωλικό!


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έσφιξε τα δόντια και μπήκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (3/12, 19:30). 
Άμεσα εξελίξεις αναμένονται με τον Ιβοριανό χαφ, Γιαγιά Τουρέ, που έμεινε εκτός. Έξω και οι Φετφατζίδης, Τσιμίκας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (3/12, 19.30) και σε αυτή συμπεριλήφθηκε κανονικότατα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε σε χρόνο - ρεκόρ τη θλάση. Την Κυριακή (2/12) υποβλήθηκε σε εξετάσεις και εκεί φάνηκε ότι από ιατρικής πλευράς είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες.

Αντιθέτως, ο Γιάγια Τουρέ θα δει ακόμη ένα παιχνίδι από την εξέδρα και πλέον αναμένονται άμεσα εξελίξεις για το μέλλον του στο λιμάνι, μιας και μόνο αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα θα βρίσκεται στον Ολυμπιακό και τον καινούριο χρόνο.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Φετφατζίδης και Τσιμίκας. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Φέτφα, ο Μαρτίνς προτίμησε να τον αφήσει στην εξέδρα και να πάρει στην 20άδα τον Μάριο Βρουσάι. Έξω φυσικά είναι και οι τραυματίες Χασάν και Μεριά.

Αναλυτικά η 20άδα: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ομάρ, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Λάζαρος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Μάνος και Γκερέρο.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.