Ads Top

Οι σίγουροι, οι μετέωροι και ο φευγάτος


Ο Γιώργος Σαββίδης αποκάλυψε πώς σκέφτονται στον ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις συμβολαίων, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την κούπα. Αλλά τα θέματα υπάρχουν και θα λυθούν.
Ούτε πάγωσαν, ούτε υπάρχει, διαφορά με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι.

Η πλευρά του Δικέφαλου έχει ακούσει το τι ζητάνε οι ποδοσφαιριστές και λίαν συντόμως θα αποφασίσει ποιους θα κρατήσει και ποιους θα ευχαριστήσει για την συνεργασία που είχαν τα προηγούμενα τρία χρόνια. Αυτό που προέχει για τους Ασπρόμαυρους είναι οι αναμετρήσεις που έρχονται για το πρωτάθλημα και φυσικά το Europa League.

Αυτό που λένε διαρκώς είναι πως «έχουμε τρείς-τέσσερις τελικούς και θα πρέπει να τους κατακτήσουμε». Το είπε και ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό. «Πρώτα θα εστιάσουμε στους παίκτες μας (υπάρχουν ακόμη τρεις τελικοί μέχρι τη διακοπή, ας εστιάσουμε εκεί) και μόνο μετά από αυτά τα παιχνίδια θα σκεφτούμε για τις μεταγραφές».

Όσοι πίστεψαν πως πριν την διακοπή του πρωταθλήματος θα υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν και να αφοσιωθούν αποκλειστικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αν θέλουν να φύγει ευχάριστο το 2018

Το τί θα γίνει με τους Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Κάνιας και Σάκχοφ σε πρώτη φάση και Πασχαλάκη στη συνέχεια κανείς δεν ξέρει. Γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να αναλύσει σε βάθος την πολιτική που ακολουθεί η ΠΑΕ από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει μιλήσει κανείς επίσημα. Αυτό που βγαίνει από τον ΠΑΟΚ είναι πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζονται. Ο Μπισεσβαρ για παράδειγμα βαδίσει στα 31. Αγωνίζεται σε μια θέση χαφ-εξτρεμ, που είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Σε σχέση με τα στόπερ εκεί όπου η ηλικία δεν μετράει.

Απ’ αυτά που μου μεταφέρανε αντιλαμβάνομαι πως Βαρέλα και Κρέσπο θα συνεχίσουν να φοράνε και τα επόμενα χρόνια τα Ασπρόμαυρα. Για τους υπόλοιπους Μπίσεσβαρ, Κάνιας και Σάκχοφ η παραμονή τους θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα.

Στον ΠΑΟΚ δεν τους απασχολεί το γεγονός ότι 20-21 ημέρες θα έχουν το δικαίωμα να συζητήσουν, πλην Πασχαλάκη, με οποιαδήποτε ομάδα καθώς μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνο της συνεργασίας τους με τους Θεσσαλονικείς. Αυτό σημαίνει ότι κάθε άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται να τους αποκτήσει, αποκτά το δικαίωμα να τους κάνει κρούση

Προφανώς δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τον κίνδυνο να επιχειρήσουν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ εντός Ελλάδας να δελεάσουν τους παίκτες του.

Οι ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον τους θα περιμένουν πρώτα τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια αν δεν υπάρξει κάποια συμφωνία θα κάνουν το επόμενο βήμα.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.