Ads Top

Arxondasbet.com: Προγνωστικά μπάσκετ NBA



Τους αγώνες στα προγνωστικά μπάσκετ του arxondasbet.com, προτείνουμε σήμερα στην νόμιμη εταιρία στοιχήματος Betshop

Toronto Raptors – Philadelphia 76ers

Αμφότερες ομάδες έχουν μόλις μια ήττα στους τελευταίους 9 αγώνες. Βρίσκονται στην 1η και 3η θέση της ανατολής αντίστοιχα και σίγουρα θα έχουμε ντέρμπι απόψε.
Ο Kawhi Leonard, πλέον υγιής παίρνει μια μικρή εκδίκηση απο τους Spurs, δείχνοντας όχι μόνο ότι είναι απο τους καλύτερους παίκτες τον κόσμο αλλά ότι μπορεί και να ηγηθεί μιας ομάδας.
Ευχάριστες ακόμα εκπλήξεις για τους Raptors είναι ο Kyle Lowry, που έκανε ενα βήμα πίσω στο σκοράρισμα αλλά δύο μπρος στην οργάνωση και οι Ibaka και Siakam που αποδίδουν εξαιρετικά κάτω και απο τις δύο ρακέτες.
Στην Φιλαδέλφεια τα πράγματα φαίνεται να βελτιώθηκαν μετά την απόκτηση του Jimmy Butler. Ο Butler αρχικά φαίνεται να είναι άνετος με το γεγονός ότι δεν είναι το πρώτο βιολί πλέον και έχει αφήσει αυτή τη δουλειά στον Embiid που κάνει χρονιά καριέρας φέτος.
Επιπλέον με τον τραυματισμό του Markelle Fultz ο JJ Reddick ξαναπήρε τη θέση βασικού και είναι για ακόμα μια φορά το πολυβόλο απο την περιφέρεια που όλοι έχουν συνηθίσει. Το Toronto όπως και οι Bucks δύσκολα χάνουν εντός έδρας.
Ποντάρουμε στον άσο πάλι όπως και στο over 230.5 με 1.97 στην Betshop.gr

Minnesota Timberwolves – Charlotte Hornets

Όπως και στην περίπτωση των Sixers έτσι και εδώ, οι Timberwolves βελτιώθηκαν μετά την ανταλλαγή του Jimmy Butler. To αξιοσημείωτο είναι ότι βελτιώθηκαν και αμυντικά κάτι στο οποίο έπαιξε τεράστιο ρόλο ο Robert Covington, που παρόλο που δεν μπορεί να καλύψει τον Butler όσο αναφορά το σκοράρισμα, καλύπτει το κενό και με το παραπάνω στην άμυνα.
Wiggins και Towns φαίνονται να παίζουν πιο απελευθερωμένα με τον πρώτο όμως να αφήνει πολλές ανησυχίες καθώς το ποσοστό εντός πεδιάς είναι το λιγότερο απογοητευτικό. Ανάμεσα σε όλα αυτά όμως, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε και τον Derrick Rose.
Η προσωποποίηση της επιμονής στο σύγχρονο μπάσκετ, σκοράρει σχεδόν 19 πόντους μέσο όρο με το εκπληκτικό 49% απο τη γραμμή του τριπόντου 2ος ανάμεσα σε γκαρντ πιο πάνω ακόμα και απο τον Stephen Curry.
Φήμες τον θέλουν να κυνηγάει το βραβείο του 6ου παίχτη, το οποίο μπορεί να κερδίσει με ευκολία βάση της απόδοσης του, το οποίο είναι και ο λόγος που δεν ξεκινάει βασικός στα ματς παρόλο που παίρνει 30+ λεπτά αγώνα. Το μοναδικό φωτεινό σημείο των Hornets είναι και ο σταρ τους Kemba Walker.
Ο μόνος υπαίτιος για πολλές απο τις φετινές νίκες της ομάδας, έχει μπει σε σεζόν συμβολαίου και έχει απογειωθεί. Το καλοκαίρι θα κοιτάξει να πάρει το μεγαλύτερο δυνατό συμβόλαιο απο όποιον του το προσφέρει.
Απ’ ότι φαίνεται στο φετινό ΝΒΑ η έδρα μετράει πολύ. Τρανταχτές απουσίες . . . περισσότερο μπάσκετ στον Άρχοντα
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.