Ads Top

Όταν ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον Ολυμπιακό με 6-1 (vid)


Σαν σήμερα, πριν 31 χρόνια, o ΠΑΟΚ κυριάρχησε επί του Ολυμπιακού με 6-1 για το πρωτάθλημα στο ουδέτερο γήπεδο των Σερρών, υποχρεώνοντας τους Ερυθρόλευκους στην πιο βαριά εκτός έδρας ήττα στην ιστορία τους για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Λόγω της τιμωρίας της Τούμπας η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο των Σερρών το οποίο ήταν κατάμεστο από 10.000 φιλάθλους του Δικεφάλου. Οι Ασπρόμαυροι, πέτυχαν μία νίκη που ακόμα και τώρα είναι σημείο αναφορά για τους Θεσσαλονικείς. Ο Δικέφαλος επικράτησε, με το ευρύ 6-1, την μεγαλύτερη ήττα από τους Πειραιώτες στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Πολ Άντονι Μπάνον άνοιξε το σκορ, ενώ μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά, η ομάδα του ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα, με τους Μαυρομμάτη (2-0) στο 13′ και τον Σίγγα (3-0) στο 18ο λεπτό. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Μπανιώτης πέτυχε ένα γκολ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ 4-0. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο μείωσε το σκορ 4-1 με τον Τσαλουχίδη στο 49′. Οι Ασπρόμαυροι δεν σταμάτησαν και μέχρι το τέλος του αγώνα πέτυχαν άλλα δυο τέρματα
στο 74′ και στο 89′ με τον Μπορμπόκη, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Τάις Λίμπρεχτς): Γκιτσιούδης, Καραγεωργίου, Μπανιώτης, Σίγγας, Μαυρομάτης, Σκαρτάδος, Σερέτης (64′ Τσιπλάκης), Μπάνον (60′ Ιορδανίδης), Μπορμπόκης, Λεοντιάδης, Αλεξανδρίδης.

Ολυμπιακός (Παύλος Γρηγοριάδης): Πλίτσης, Ξανθόπουλος, Αποστολάκης, Αλεξίου, Μίχος (46′ Ψεύτης), Τόγιας, Μπονόβας, Νεντίδης, Μητρόπουλος, Τσαλουχίδης, Μουστακίδης (46′ Καπουράνης).



to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.