Ads Top

«Σκάει βόμβα 4 εκατομμυρίων για κορυφαίο πράσινο άσο!»


Απίθανη εξέλιξη, τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός; - Έχει... τρελάνει κόσμο ο παικταράς του Τριφυλλιού! - Δημοσίευμα που θα συζητηθεί!
Την καλύτερή του σεζόν με τον Παναθηναϊκό πραγματοποιεί μέχρι στιγμής φέτος ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο νεαρός εξτρέμ έχει πάρει από το χεράκι το Τριφύλλι, όντας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας και έχοντας συμμετοχή σε πάνω από 10 γκολ των Πράσινων.

Φυσικά, αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, τότε θεωρείται σίγουρο ότι θα πωληθεί το καλοκαίρι και μάλιστα με ένα αρκετά καλό ποσό, που θα είναι υψηλό όχι μόνο για τα σφιχτά οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού, αλλά και γενικότερα για τα ελληνικά.

Το πιθανότερο είναι να "σκάσει" πρόταση, η οποία εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ και που βέβαια θα είναι σχεδόν απίθανο να την αρνηθούν οι Πράσινοι.

Προϋπόθεση σε όλα τα παραπάνω είναι να συνεχίσει να προκαλεί ανάλογο ντόρο μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου να διατηρηθούν ψηλά οι "μετοχές" του.

Παρόλα αυτά, υπάρχει και κάτι ακόμα στο τραπέζι, που όμως συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Το ενδεχόμενο δηλαδή να συμφωνήσει ο 21χρονος με κάποια ομάδα, αλλά να παραμείνει στο ρόστερ του Τριφυλλιού για έναν χρόνο ακόμα, εξέλιξη που δύσκολα θα βρει σύμφωνους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Η τάση πάντως, που πλέον δεν κρύβεται, στα ενδότερα του πράσινου στρατοπέδου είναι πως ο Χατζηγιοβάνης, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα χαιρετήσει την ομάδα το καλοκαίρι.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.