Ads Top

ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Επίθεση με πέτρες και σίδερα στο πούλμαν της Μπόκα! (vids)


Οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ επιτέθηκαν με πέτρες και σίδερα στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ συνεπλάκησαν και με τις αστυνομικές δυνάμεις. Στον αέρα ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores.
Απίστευτα επεισόδια είχαμε πριν το Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς για τον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores. Οι οπαδοί των γηπεδούχων, παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, είχαν στήσει ενέδρα στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς.
Μόλις αυτό πλησίασε στο συγκεντρωμένο πλήθος άρχισαν να εκσφενδονίζονται προς το μέρος του πέτρες, σίδερα και κάθε λογής αντικείμενα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν τα περισσότερα τζάμια του πούλμαν με τον Πάμπλο Πέρες να έχει τραυματιστεί στο χέρι, όπως και ο Λεονάρντο Χάρα. Οι αστυνομικές δυνάμεις για να απομακρύνουν το πλήθος έκαναν χρήση σπρέι πιπεριού και δακρυγόνων κάτι που έκανε ακόμα χειρότερη την κατάσταση.

Οι Τέβες και Αλμέδρα έκαναν εμετό, ενώ και άλλοι παίκτες αντιμετώπισαν πρόβλημα. Η διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς ζήτησε να εξεταστούν οι παίκτες της από τους γιατρούς της Ομοσπονδίας, ενώ ο τελικός ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 10 μ.μ. είναι στον αέρα.

Ο Γενικός Γραμματέας της Μπόκα Τζούνιορς, Κριστιάν Γκριμπάουντο τόνισε ότι η ομάδα του έχει πολλούς παίκτες οι οποίοι δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.