Ads Top

Συντριβή της Ρεάλ από την Εϊμπάρ! (vids)


Λίγο ακόμα και η Ρεάλ θα είχε διασυρθεί!
Ο Σαντιάγο Σολάρι βίωσε την πρώτη του ήττα ως κόουτς της ομάδας, με την Εϊμπάρ να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στη «βασίλισσα» και να διαμορφώνει το τελικό 3-0, σκορ που θα μπορούσε να φτάσει σε πολύ μεγαλύτερα επίπεδα στο «Ιπουρούα», για την 13η αγωνιστική της LaLiga.
Καμία αντίδραση από τους «μερένχες» στον τρόπο που εξελισσόταν το ματς...

Μόλις στο 3ο λεπτό η Εϊμπάρ... προειδοποίησε κι έκανε γνωστές τις προθέσεις της με το μακρινό σουτ του Κίκε Γκαρθία, ο οποίος είδε τον Κουρτουά ν' ακουμπάει με τα ακροδάχτυλα και τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι... Οι γηπεδούχοι δεν είχαν φόβο και τους βγήκε σε πολύ καλό, ακόμα κι όταν είδαν τον Μπενζεμά να πλασάρει σωστά τον Ριέγκο στο 11', αλλά ο Κοτέ ήταν εκεί για να διώξει πάνω στη γραμμή. Τα μετόπισθεν της Εϊμπάρ ήξεραν πως μπορούσαν να ρίξουν τους παίκτες της Ρεάλ στην παγίδα τους με τα οφσάιντ παίζοντας ψηλά και οι «μερένχες» είχαν ήδη βρεθεί 3 φορές εκτεθειμένοι στις προσπάθειές τους να φύγουν στην επίθεση για γκολ. Στο 17ο λεπτό, έγινε το 1-0 από τον Εσκαλάντε, ο οποίος έπειτα από την απόκρουση του Κουρτουά σε πλασέ του Κίκε Γκαρθία από μπαλιά του Κουκουρέλα, σκόραρε, με τον διαιτητή να περιμένει την επιβεβαίωση από το VAR για πιθανό οφσάιντ ή φάουλ στο τελείωμα και να δείχνει εν τέλει σέντρα για να πάρουν κεφάλι στο σκορ οι παίκτες του Μεντιλιμπάρ.

Οι σπασμωδικές κινήσεις αντίδρασης αλλά οι λανθασμένες επιλογές των παικτών της Ρεάλ, ευνοούσαν την Εϊμπάρ που δεν χρειάστηκε να διαχειριστεί επικίνδυνες καταστάσεις και διατήρησε το ορθό, ισορροπημένο στυλ παιχνιδιού δίχως να περιμένει απλά τους «μερένχες». Με την έναρξη του δευτέρου μέρους θα ερχόταν το ... απόλυτο σοκ για τη Ρεάλ, καθώς δέχθηκε πολύ γρήγορα άλλα δυο γκολ! Στο 53' από μεγάλο λάθος του Οντριοθόλα στην άμυνα, ο Κουκουρέγια έκλεψε και έκανε την ασίστ στον Σέρχι Ένριχ για το 2-0, ενώ, στο 57' η άμυνα των Μαδριλένων εξαφανίστηκε πάλι, με τον Κουκουρέγια να κάνει νέα ασίστ, τον Σέρχι να μην προλαβαίνει και τον Κίκε Γκαρθία να σκοράρει με άνεση έχοντας ξεφύγει από το μαρκάρισμα του Βαράν. Αντίδραση... μηδέν από τους παίκτες του Σαντιάγο Σολάρι, ο οποίος έριξε στο ματς και τον Ίσκο και τον Βινίσιους, όμως, ο αντίκτυπος που προκάλεσε το σκορ στο πνευματικό κομμάτι και το μυαλό των παικτών της Ρεάλ, ήταν καθοριστικός παράγοντας για να έρθει η τεράστια νίκη για τους γηπεδούχους και η βαρύτατη ήττα για τη «βασίλισσα»...



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εϊμπάρ: Ριέσγκο, Κοτέ, Ρούμπεν Πένια, Ράμος, Πάουλο, Ορεγιάνα (83' Σέρχιο Αλβάρες), Κουκουρέγια, Ζόρνταν, Εσκαλάντε, Κίκε Γκαρσία (88' Ντε Μπλάσις), Σέρχι Ενρίχ (74' Σάρλες)

Ρεάλ: Κουρτουά, Οντριοθόλα (54' Καρβαχάλ), Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κροος, Μόντριτς (63' Ίσκο), Θεμπάγιος, Ασένσιο (74' Βινίσιους), Μπέιλ, Μπενζεμά
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.