Ads Top

«Δύο χέρια σε ντέρμπι αιωνίων, ίδιες σωστές αποφάσεις»! (vid)


Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού υπήρξε φάση-καρμπόν με το χέρι που ζητούν χθες οι "ερυθρόλευκοι" στον Μακέντα (τότε ήταν ο Ανδρούτσος) αλλά και τότε δεν είχε δοθεί -ορθώς- καμία παράβαση.
Τι θυμήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας

Οι "ερυθρόλευκοι" διαμαρτύρονται για μία ακόμη φορά φέτος για τη διαιτησία, έχοντας παράπονα αυτή τη φορά από τις αποφάσεις του Γιάκοτετ. Η φάση στην οποία στέκονται περισσότερο, είναι εκείνη του 84ου λεπτού, φωνάζοντας για πέναλτι σε χέρι του Μακέντα, με τον Ελβετό ρέφερι όμως να δίνει εντολή να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

O Παναγιώτης Βαρούχας ωστόσο θυμήθηκε στον "αέρα" του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 ότι ένα χρόνο πριν, στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού 1-0 (28/10/17) στη Λεωφόρο, υπήρξε φάση καρμπόν, αυτή τη φορά με παίκτη των "ερυθρολεύκων".

Συγκεκριμένα μετά από σουτ του Βιγιαφάνιες, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ανδρούτσου (ο οποίος βρισκόταν πάνω στη γραμμή, άρα θα ήταν πέναλτι ενδεχόμενη παράβαση), αλλά και τότε ο διαιτητής Παπαπέτρου εκτίμησε πως δεν υπήρχε πρόθεση και δόθηκε σωστά συνέχεια στο ματς, όπως είπε ο καθηγητής διαιτησίας.

Δείτε το βίντεο μετά το 0:40:



sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.