Ads Top

Η UEFA θυμήθηκε την γκολάρα του Ριβάλντο στη Νορβηγία (vid)


Ο Ριβάλντο πριν από ακριβώς 13 χρόνια, με ένα άπιαστο σουτ από τα 30 μέτρα είχε ανοίξει το σκορ για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με την Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία και η UEFA θυμήθηκε την γκολάρα του Βραζιλιάνου.
Στις 23 Νοεμβρίου του 2005 ο Ολυμπιακός είχε δύσκολο έργο στη Νορβηγία κόντρα στη Ρόζενμποργκ για τους ομίλους του Champions League και ήθελε μόνο νίκη για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Σε εκείνο το παιχνίδι ο σταρ των ερυθρόλευκων, Ριβάλντο πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ από τα 30 μέτρα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πειραιά.

Όμως η γκολάρα του Βραζιλιάνου δεν ήταν αρκετή και η νορβηγική ομάδα είχε ισοφαρίσει λίγο πριν το φινάλε του αγώνα τον Ολυμπιακό με τον Χέλσταντ, ελάχιστα λεπτά αργότερα μετά την απόκρουση του Αντώνη Νικοπολίδη σε εκτέλεση πέναλτι του Ρίσετ. Το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν το τελικό αποτέλεσμα και ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αν και λίγο έλειψε να τα καταφέρει με το γκολ του Ριβάλντο. Η UEFA 13 χρόνια μετά θυμήθηκε το άπιαστο σουτ του Βραζιλιάνου και ανέβασε ένα βίντεο με την γκολάρα στο Τροντχαϊμ.


to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.