Ads Top

Τα Facts & Figures για το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ


Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και κόντρα στον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί σήμερα (16:00), η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες και το backround της σημερινής αναμέτρησης.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ: 

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

#21 αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ έχει μείνει αήττητος στις 16 επισκέψεις του στο Περιστέρι. Τις εννιά έχει φύγει νικητής από το γήπεδο, ενώ υπάρχουν επτά ισοπαλίες, και η ομάδα του Περιστερίου έχει επικρατήσει πέντε φορές.

#28 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τον Ατρόμητο και τα περισσότερο ήταν την σεζόν 1976-77, όταν επικράτησε με 6-1 χάρη στα γκολ των Κερμανίδη, Σαράφη (2), Κούδα (2) και Αναστασιάδη.

#4 γκολ έχει σημειώσει με τα χρώματα του ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας αγώνες με τον Ατρόμητο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και είναι ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου στη σχετική λίστα, ενώ στην δεύτερη θέση είναι ο Σταύρος Σαράφης με τρία γκολ. Από δύο έχουν οι Κούδας και Αποστολίδης. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει και τρία γκολ στα ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και συνολικά έχει φτάσει τα επτά, ενώ στα πέντε είναι ο Σταύρος Σαράφης. Στην τελευταία νίκη με 2-0 (5 Απριλίου 2017) σκόραραν οιΜπίσεσβαρ και Κουλούρης.

#9 νίκες έχει ο ΠΑΟΚ στα ματς με τον Ατρόμητο και οι πέντε είναι χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Στις τέσσερις με 2-0 και δύο με 1-0, ενώ υπάρχουν ακόμη το 6-1 και το 2-1. Η ισοπαλία με τις περισσότερες εμφανίσεις είναι το 0-0, με τρεις.

#23 Ιουνίου 1968 ήταν η πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων και αφορούσε την φάση τον «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε 1-1 χάρη στα γκολ των Κούκη (47′) και Φουντουκίδη (50′), όπως και η παράταση. Τελικά η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία της κλήρωσης με την δεκάρα να κάνει το χατήρι στον ΠΑΟΚ και να περνά στην επόμενη φάση του θεσμού.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.