Ads Top

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Ντέρμπι το λέτε εσείς, ο Ολυμπιακός έχει ρίξει λευκή πετσέτα"


Καυτές ατάκες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, παίκτες και Πασκουάλ έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το ντέρμπι αιωνίων για την έκτη αγωνιστική της Basket League.
Είχαν περάσει λίγα λεπτά από το φινάλε του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, λίγα λεπτά από τη νίκη των πρασίνων για την έκτη αγωνιστική της Basket League 2018/19, όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για να δώσει ενδιαφέρουσες, συζητήσιμες, "καυτές" ατάκες.

"Ντέρμπι το λέτε εσείς, από την αρχή της χρονιάς λέω ότι ο Ολυμπιακός έχει ρίξει λευκή πετσέτα. Δεδομένο είναι ότι πρέπει να κερδίζουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα μας, ειδικότερα όταν είναι ένας τέτοιος Ολυμπιακός. Κακώς το παιχνίδι έφτασε να κριθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο. Έπρεπε να έχουμε παίξει καλύτερα και να είναι μεγαλύτερη η διαφορά" είπε ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων και στη συνέχεια έστειλε σαφές μήνυμα και στους παίκτες της δικής του ομάδας: "Είμαστε προβληματισμένοι με την απόδοσή μας στη EuroLeague, πιστεύω ότι όλα θα διορθωθούν και θα φτάσουμε στους στόχους μας. Το υλικό κατ' εμέ είναι εξαιρετικό, είναι αυτό που ζήτησε ο προπονητής. Εκείνος οφείλει να βρει τις λύσεις για να παίξουμε καλύτερα".

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.