Ads Top

Αυτά είναι τα δεδομένα για Σολδάνο στον Ολυμπιακό!


Τι συμβαίνει με τον 24χρονο επιθετικό της Ουνιόν Σάντα Φε. Γιατί οι Αργεντίνοι τον ξαναβάζουν στο "παιχνίδι" ενόψει Ιανουαρίου. 
Τα νέα έφτασαν γρήγορα και στην Αργεντινή. Τα νέα περί επιθυμίας του Ολυμπιακού να αποκτήσει έναν επιθετικό τον Ιανουάριο, λόγω των "χαμηλών πτήσεων" των υπάρχοντων φορ στο ρόστερ του, αλλά και λόγω των συχνών τραυματισμών του Αχμέντ Χασάν.

Στο μακρινό Σάντα Φε επανέφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Φράνκο Σολδάνο. Ο 24χρονος επιθετικός της τοπικής Ουνιόν είχε απασχολήσει σοβαρά τους «ερυθρόλευκους» και το καλοκαίρι. Μάλιστα, στα τέλη Ιουλίου υπήρχαν δηλώσεις του προέδρου της Ουνιόν Λουίς Σπαν ότι οι Πειραιώτες είχαν καταθέσει πρόταση 2,5εκ. ευρώ για την απόκτησή του, σε μία περίοδο μάλιστα που συζητούσαν παράλληλα με την Μπράγκα για τον Αχμέντ Χασάν.

Τελικά, κρίθηκαν υπερβολικές οι απαιτήσεις των Αργεντινών (σ.σ. ακουγόταν ότι ζητούσε κοντά στα 5 εκ. ευρώ) και λίγες μέρες αργότερα ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με την Μπράγκα για τον δανεισμό του Χασάν. Τώρα, οι Αργεντίνοι υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός ψάχνεται για επιθετικό τον Ιανουάριο και ότι με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να συμφωνήσει με τον Σολδάνο.

Ωραία όλα αυτά που αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά θα πρέπει να αναφέρουμε μία σημαντική λεπτομέρεια: Ο Σολδάνο δεν είναι ελεύθερος. Δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με την Ουνιόν Σάντα Φε.

Απλώς το μεγάλο «ατού» του Ολυμπιακού αυτή τη φορά, σε περίπτωση που έχουν βάση τα όσα υποστηρίζουν στην Αργεντινή, είναι ότι το συμβόλαιο του Σολδάνο με την Ουνιόν τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι το 2020, όπως είχε διαρρεύσει πριν από μερικούς μήνες. Αυτό -επαναλαμβάνουμε- τονίζουν τις τελευταίες ώρες στην Αργεντινή.

Με λίγα λόγια, ο Σολδάνο μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος ενόψει καλοκαιριού σε όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος χωρίς να πάρει... σεντ η ομάδα του Σάντα Φε.


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ
Κατά συνέπεια, από τη στιγμή που ο 24χρονος επιθετικός δεν θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ουνιόν, είναι λογικό πλέον και το κλαμπ της Αργεντινής να επιθυμεί να τον παραχωρήσει τον Γενάρη για να μην τον χάσει τσάμπα το καλοκαίρι.

Όσο για τα περί «συμφωνίας Σολδάνο – Ολυμπιακού» που γράφουν στην Αργεντινή; Εμείς αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι ο πολλά υποσχόμενος επιθετικός (22 γκολ σε 83 αγώνες) ήθελε να έρθει στα μέρη μας και το καλοκαίρι, γνωρίζοντας για την πρόταση των «ερυθρολεύκων». Όμως, υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά». Για τον Σολδάνο ήδη φέρεται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και ομάδες από το Μεξικό, το Κατάρ και την Ουκρανία...

Αυτό που παραδέχονται πάντως και στην Ουνιόν μέσω του προέδρου της, είναι ότι ο Σολδάνο θα αποχωρήσει τον Γενάρη με μεταγραφή. Και ξέρουν πολύ καλά ότι πολύ δύσκολα θα βρουν σε ενάμισι μήνα έστω και τα μισά λεφτά από αυτά που ζητούσαν το καλοκαίρι...

*sport24.gr, Αλέξης Βιρβίλης
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.