Ads Top

Χαμός για Μπέτις!


Τεράστια στήριξη θα έχει ο Ολυμπιακός και στην Ισπανία στην αναμέτρηση με την Μπέτις για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη (29/11).
Ο κόσμος των Πειραιωτών εξαφάνισε τα 1.300 εισιτήρια που είχε πάρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το συγκεκριμένο αγώνα, δείχνοντας έτσι την πολύ μεγάλη «δίψα» του να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας σε αυτό το ματς.

Ωστόσο, λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξασφάλισε ακόμη 500 «μαγικά χαρτάκια» τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα (26/11) στα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο κόσμος του Θρύλου θα ντύσει στα «ερυθρόλευκα» και τη Σεβίλλη, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να πρέπει να τρέξουν να προλάβουν αν θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Να σημειωθεί, ότι τα εισιτήρια θα διατίθενται Δευτέρα και Τρίτη (26-27/11) έξω από τα εκδοτήρια στο Φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά και η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων REAL BETIS - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "ESTADIO BENITO VILLAMARIN" την Πέμπτη 29/11/2018 στις 18:55 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα από την Δευτέρα 26/11 έως Τρίτη 27/11 (10:00 – 17:30), από τη reception του Γηπέδου Καραϊσκάκη (είσοδος VIP).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο, το Εισιτήριο Διαρκείας ή την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ & 80€.

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.