Ads Top

Ματς που θα κρίνουν πολλά!


«Βαρύ» πρόγραμμα έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός μέχρι τις εορτές των Χριστουγέννων. 
Οι Πειραιώτες θα δώσουν πολλά και σημαντικά ματς το επόμενο διάστημα, τα οποία θα κρίνουν πολλά ενόψει της συνέχειας τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν και ακόμη είναι νωρίς, όσο και για τη συνέχεια του στο Europa League.

Το βαρύ πρόγραμμα του Θρύλου ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη και την αναμέτρηση με τον Άρη για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες μετά τον Άρη θα δώσουν ακόμη τέσσερις αγώνες τον Νοέμβριο. Αρχικά, θα αντιμετωπίσουν την Ντουντελάνζ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Πέμπτη (08/11), ενώ την Κυριακή (11/11) θα αντιμετωπίσει επίσης στο Φαληρικό γήπεδο τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Τα δύσκολα ματς για τον Ολυμπιακό δε σταματούν εκεί, αφού θα πάνε στη συνέχεια στο Περιστέρι για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ τέλος για τον μήνα που διανύουμε θα αντιμετωπίσουν στην Ισπανία την Μπέτις την Πέμπτη (29/11), σε έναν αγώνα «κλειδί» για τη συνέχεια του στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, μέχρι τα Χριστούγεννά οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό εντός έδρας (03/12), τον Άρη Αβάτου για το Κύπελλο Ελλάδος (05/12), την Ξάνθη εκτός (09/12), ενώ στις 16 Δεκεμβρίου θα υποδεχτούν στο γήπεδό τους την Λαμία.

Ενδιάμεσα στις 13 Δεκεμβρίου θα παίξουν πιθανότητα την πρόκρισή στην επόμενη φάση του Europa League κόντρα στην Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Θρύλου μέχρι τα Χριστούγεννα:

Άρης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 04/11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ντουντελάνζ 8/11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παναθηναϊκός 11/11

Ατρόμητος- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ25/11

Μπέτις- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 29/11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παναιτωλικός 03/12

Άρης Αβάτου- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 05/12

Ξάνθη- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 09/12

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μίλαν 13/12

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Λαμία 16/12

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.