Ads Top

Έμφαση στα τελειώματα και στα «στημένα»


Σε κάθε παιχνίδι του, ο Ολυμπιακός καταφέρνει να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο, όπως έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια, αντιμετωπίζει κάποια… θέματα όσον αφορά στο σκοράρισμα. Στο να κάνει, δηλαδή, τις ευκαιρίες, γκολ.
Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει με τους παίκτες του πάρα πολύ στις προπονήσεις στον τομέα αυτό. Κάτι που συνέβη και την Τετάρτη (7/11), μία ημέρα πριν από το ματς με την Ντουντελάνζ, στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Πορτογάλος προπονητής δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στα τελειώματα των φάσεων. Διότι άπαντες έχουν δει το πρόβλημα που υπάρχει στο σκοράρισμα και κάνουν τα πάντα για να το λύσουν. Και, μάλιστα, άμεσα.

Παράλληλα, ο 48χρονος κόουτς του Θρύλου αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι του προγράμματος στα στημένα. Ο Μαρτίνς γνωρίζει ότι διαθέτει παίκτες που μπορούν να αποδειχθούν πολύ απειλητικοί στις στημένες φάσεις και να σκοράρουν σημαντικά γκολ, γεγονός που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

redking.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.