Ads Top

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει τον… τρόπο στο Περιστέρι


«Πηγαίνει» στους Θεσσαλονικείς η έδρα του Ατρομήτου
Ο ΠΑΟΚ έχει την καθολική υπεροχή στην προϊστορία των αναμετρήσεων με αντίπαλο τον Ατρόμητο, όταν ο αγώνας διεξάγεται στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς μετρούν 9 διπλά, επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα ενώ οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη πέντε φορές.

Η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη των «ασπρόμαυρων» είναι το 1-6 της σεζόν 1976-1977 όταν με πρωταγωνιστές τους Κούδα και Σαράφη, οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ, η ομάδα του Μπράνισλαβ Στάνκοβιτς έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από το «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου διεξήχθη ο αγώνας. Η μεγαλύτερη νίκη του Ατρομήτου κατεγράφη πριν τρία χρόνια όταν η αθηναϊκή ομάδα κέρδισε με το… βαρύ 4-0 τον ΠΑΟΚ.

Η σεζόν… 4 επί 4!
Πέρσι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν συνολικά τέσσερις φορές, με τον ΠΑΟΚ να μετρά ισάριθμες νίκες. Αρχικά, οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 2-1 στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Κύπελλο, όπου ο «δικέφαλος» δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, αποκλείοντας με δύο νίκες (2-0 εντός, 1-3 εκτός) τους Περιστεριώτες.

Τέλος, η ομάδα του Λουτσέσκου πήρε τη νίκη με 2-0 εκτός έδρας και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας με ένα εντυπωσιακό 4 στα 4 τη σεζόν απέναντι στον Ατρόμητο.

*sportime.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.