Ads Top

Ο Μαυροπάνος ενδιαφέρει έντονα τον Παναθηναϊκό!


Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος εμφανίζεται συνεχώς στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και υπό ποιες προϋποθέσεις θα ενδιέφερε τον Νίκο Νταμπίζα.
Το όνομα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου εμφανίζεται συχνά στα ρεπορτάζ του "τριφυλλιού". Πρόκειται για έναν από τους πιο αξιόλογους Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών, τη μοναδική "δεξαμενή" παικτών από την οποία ο Παναθηναϊκός μπορεί να ενισχυθεί χωρίς περιορισμούς το ρόστερ του.

Ωστόσο, δεν είναι απλή υπόθεση να επιστρέψει ο Μαυροπάνος στην Ελλάδα. Η σύνδεση του 21χρονου στόπερ με τον Παναθηναϊκό βασίζεται περισσότερο στην καλή σχέση που διατηρεί ο Νίκος Νταμπίζας με τον μέχρι πρότινος εκτελεστικό διευθυντή της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδη και συνολικά με το σπουδαίο αγγλικό κλαμπ (από το οποίο αποκτήθηκε και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης) παρά σε διαπραγματεύσεις.

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή τονίζεται ότι δεν έχουν αρχίσει συνομιλίες, φυσικά η άποψη του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού για τον Μαυροπάνο είναι θετική, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταμπίζας θα ενδιαφερόταν για τον Μαυροπάνο μόνο υπό μία βασικότατη προϋπόθεση: να υπάρχει μακροχρόνια προοπτική δέσμευσης. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αγοράσει τον 21χρονο στόπερ από την Άρσεναλ, παρά μόνο να τον πάρει με τη μορφή δανεισμού.

Όμως, ο Νταμπίζας και ο Δώνης δεν θα έφερναν στον Παναθηναϊκό έναν παίκτη μόνο για έξι μήνες, να τον "φτιάξουν" για την ομάδα που ανήκει και να στερήσουν χρόνο και εξέλιξη από έναν δικό τους. Επομένως, σε ένα τέτοιο σενάριο αποκλείεται ο Νταμπίζας να μπει στη διαδικασία.

Όμως, αν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε τον τρόπο να πάρει τον Μαυροπάνο στον Παναθηναϊκό για τουλάχιστον 1,5 χρόνο, τότε το πράγμα αλλάζει. Διότι ο Μαυροπάνος δεν θα "εξαφάνιζε" τον Μαυρομάτη και θα ήταν η εναλλακτική στην περίπτωση που ο Κολοβέτσιος δεν θα συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Επισημαίνεται ότι ο πρώην στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα εφέτος δεν έχει αγωνιστεί ούτε με την "πρώτη" ομάδα των "Κανονιέρηδων", ούτε με τη δεύτερη, στην Premier League 2. Λόγω τραυματισμού (κοιλιακοί - προσαγωγοί) έχει μείνει νοκ άουτ από το καλοκαίρι, αλλά εντός των επόμενων δέκα ημερών θα μπει σε φουλ πρόγραμμα. Πέρυσι είχε κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Άρσεναλ στο "Ολντ Τράφορντ" (29 Απριλίου), όπου η ομάδα του είχε ηττηθεί 2-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αγωνίστηκε επίσης εναντίον της Μπέρνλι (5-0 εντός έδρας) και της Λέστερ (ήττα 3-1 εκτός έδρας), ενώ έκανε και πέντε συμμετοχές με την β΄ομάδα της Άρσεναλ στην Premier League B.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.