Ads Top

Ο Καντέ "ξεφτιλίζει" τους άπληστους συναδέλφους τους: αρνήθηκε να κρύψει χρήματα από την εφορία!


Ο Ενγκολό Καντέ έχει εντυπωσιάσει άπαντες με την ταπεινότητά του εντός και εκτός γηπέδου και μία αποκάλυψη που είδε το φως της δημοσιότητας για την περίοδο που πήρε στην Τσέλσι έρχεται να γιγαντώσει αυτή τη φήμη.
Τα τρία τελευταία χρόνια ο Ενγκολό Καντέ έχει ζήσει τόσα πολλά στους αγωνιστικούς χώρους ώστε να μπορούσε ακόμα και να αποσυρθεί τώρα, στα 27 του χρόνια, και να έχει να καμαρώνει για επιτυχίες που άλλοι δεν μπορούν ούτε να τις ονειρευτούν.

Το 2015 πήγε στην Λέστερ μετά από τα τρία πρώτα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του που τον βρήκαν στην πατρίδα του με τις Μπουλόν και Καέν, και ήταν ακρογωνιαίος λίθος στην κατάκτηση της Premier League από τις "αλεπούδες" που τους χάρισε τον πρώτο τίτλο στην υπεραιωνόβια ιστορία τους.

Το 2016 πήρε "προαγωγή" στην Τσέλσι και στην πρώτη του σεζόν στο Λονδίνο πανηγύρισε με τους "μπλε" του Αντόνιο Κόντε τον τίτλο του πρωταθλητή, κάνοντας το back-to-back όσον αφορά σε προσωπικές επιτυχίες ενώ το καλοκαίρι του 2018 έλαμψε στα γήπεδα της Ρωσίας με τη φανέλα της Γαλλίας και αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής.

Περισσότερο όμως και από τις μεγάλες επιτυχίες του και την τεράστια κλάση του, εκείνο που κάνει άπαντες να υποκλίνονται στον Γάλλο διεθνή μέσο είναι η εκπληκτική απλότητα και η αξιοθαύμαστη ταπεινότητα που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο, με τον Καντέ να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν τον αντι-στάρ: τον άνθρωπο που γυρνάει την πλάτη στην ματαιοδοξία και στη θέληση για πλουτισμό με κάθε κόστος.

Η σχέση που έχει αναπτύξει ακόμα και με οπαδούς άλλων ομάδων είναι τρομερή και δεν έχει ταίρι σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο συνάδελφό του ενώ η διαφορετικότητα του Καντέ φάνηκε και από ένα γεγονός προ διετίας που βγήκε τώρα... στη φόρα μέσω των Football Leaks.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσαι διέρρευσαν, η Τσέλσι πρότεινε στον μάνατζερ του Καντέ να πληρώσει ένα 10% των χρημάτων του Γάλλου μέσω offshore εταιρίας (ονομαζόταν NK Promotions και είχε έδρα το Νιου Τζέρσι) ώστε να αποφύγει τη φορολογία.

Αρχικά ο μάνατζέρ του εμφανίστηκε θετικός στη γέννηση αυτής της εταιρίας προκειμένου να εξυπηρετήσει το σκοπό της Τσέλσι, όμως το 2017 ο Καντέ αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε πληρωμή μέσω off-shore εταιρίας λέγοντας μεταξύ άλλων: "Μου φτάνουν τα χρήματα του κανονικού μισθού".

Μάλιστα, σε ένα mail που έστειλε ο νομικός εκπρόσωπος του Καντέ προς τη διοίκηση της Τσέλσι, τους ανέφερε τα ακόλουθα: "Ο Ενγκολό δεν είναι ευέλικτος σε αυτό το θέμα, θέλει ένα φυσιολογικό μισθό.

Έχοντας διαβάσει αμέτρητα άρθρα στις εφημερίδες σχετικά με τα δικαιώματα της εικόνας και τις έρευνες φοροδιαφυγής εναντίον ποδοσφαιριστών και συλλόγων, ανησυχεί ότι αυτή η κίνηση θα εγείρει τις υποψίες των φορολογικών αρχών. Ο Ενγκολό αποφάσισε ότι δεν θέλει να πάρει τέτοια ρίσκα".

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.